Φαμπρίς Λετζέρι: Ο άνθρωπος που υπερασπίστηκε τα ελληνικά σύνορα, υποψηφιος στις ευρωεκλογές!

Ο Φαμπρίς Λετζέρι είναι ο πρώην επικεφαλής της Frontex. Ο μοναδικός ευρωπαίος αξιωματούχος που κατακεραύνωνε την Τουρκία, τεκμηριώνοντας όχι μόνο την συμμετοχή της στο δουλεμπόριο, αλλά κυρίως την παραβίαση των ελληνικών εθνικών συνόρων από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και φυσικά προδόθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Ήταν ο άνθρωπος που συκοφαντήθηκε επειδή τελούσε στο ακέραιο το θεσμικό του καθήκον. Δυστυχώς, η Ελλάδα ήταν απούσα, αντί να τον υπερασπιστεί με όλες τις τις δυνάμεις, όπως αυτός υπερασπίστηκε τα ελληνικά σύνορα.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, ο Φαμπρίς Λετζέρι ανακοίνωσε την κάθοδο του στις Ευρωεκλογές, στο πλευρό της Μαρίν Λεπέν.

«Το RN έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο και την ικανότητα να το πραγματοποιήσει», είπε ο Φαμπρίς στην κυριακάτικη εφημερίδα Journal du Dimanche.

«Είμαστε αποφασισμένοι να καταπολεμήσουμε τη μεταναστευτική βύθιση, την οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι Ευρωκράτες δεν θεωρούν πρόβλημα, αλλά μάλλον έργο», είπε στην εφημερίδα.

«Σήμερα, επιλέγω να θέσω την εμπειρία και την τεχνογνωσία μου στην υπηρεσία των Γάλλων», έγραψε στο X.

«Η ηγεσία της Frontex για σχεδόν επτά χρόνια και η εργασία για το κράτος για περίπου 30 χρόνια, ιδίως στον τομέα της ασφάλειας και της μετανάστευσης, καθιστά αυτή την απόφαση συνεκτική», λέει, προσθέτοντας: «Για την ΕΕ, η μετανάστευση δεν είναι πρόβλημα, είναι έργο».

«Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες αυτές, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ούτε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ούτε το διοικητικό συμβούλιο του FRONTEX βρήκαν πειστικές αποδείξεις που να τις υποστηρίζουν», αντέτεινε ο Φαμπρίς Λετζέρι στη JDD


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...