Έγινε γνωστό για την έκρηξη του σιδηροδρόμου στην περιοχή Vinnytsia Ουκρανίας

 19 февраля 2024 в 21:07
Η κυκλοφορία των τρένων διεκόπη στην περιοχή Vinnytsia της Ουκρανίας λόγω της έκρηξης του σιδηροδρόμου στο χωριό Serebriya, αναφέρει το δημοσίευμα Strana, επικαλούμενο πηγές από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.
Σημειώνεται ότι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας στις γραμμές κατάφερε να φρενάρει επειγόντως, αλλά το τρένο δεν υπέστη ζημιές. Στην περιοχή Vinnytsia, μια σιδηροδρομική γραμμή ανατινάχθηκε. 

Η δολιοφθορά σημειώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου περίπου στις 06:30 στο χωριό Serebria, στην περιοχή Mogilov-Podolsk, αναφέρει η έκθεση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τα 11 βαγόνια του τρένου στις γραμμές, μόνο τα δύο ήταν γεμάτα με αλεύρι και γυψοσανίδες. 

Η πηγή διευκρίνισε ότι η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας άνοιξε ποινική υπόθεση για το περιστατικό. Κατά τον έλεγχο του σημείου κατασχέθηκαν στοιχεία της κατεστραμμένης ράγας, σύρματα, κεραία, μπαταρίες, θραύσματα κολλητικής ταινίας, ένα ζευγάρι γάντια και δείγματα χαλίκι, πρόσθεσε η πηγή. 

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής, Φίλιπ Πρόνιν, ανέφερε ότι μια εγκατάσταση υποδομής στην περιοχή της Πολτάβα υπέστη αρκετές ζημιές. Διευκρίνισε επίσης ότι σε αυτό υπήρχε φωτιά, η οποία έχει ήδη σβήσει. 
Από το συμβάν δεν τραυματίστηκε κανείς. Πριν από αυτό, είχαν αναφερθεί εκρήξεις και προειδοποιήσεις αεροπορικών επιδρομών στην περιοχή της Πολτάβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...