Ισραήλ-Κυνική ομολογία από κτήνη!!!-Σκοτώνουμε-Καίμε-Ανατινάζουμε-Βασανίζουμε.

 “Σκοτώνουμε, καίμε, ανατινάζουμε, βασανίζουμε, εξευτελίζουμε, βιάζουμε, κλέβουμε …
-το φχαριστιόμαστε και σας το δείχνουμε με καμάρι!
Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα!”

Ανατριχιαστικό ρεπορτάζ του Al Jazeera για το τι μοιράζουν στα social media οι Ισραηλινοί φαντάροι από τη Γάζα!

 !

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι παππούδες ή και οι γονείς αυτών των κτηνών, ήταν θύματα του ολοκαυτώματος! : Ή μάλλον…..όπως ένας φίλος, παρατήρησε – και έχει δίκιο – ότι “οι

παππούδες και γονείς αυτών των κτηνών που απολαμβάνουν και καμαρώνουν για τα εγκλήματα πολέμου στη Γάζα”, δεν είναι όπως αναφέραμε “θύματα του ολοκαυτώματος” αλλά μάλλον “όσοι έκαναν τη γενοκτονία του 1947-48 εναντίον του αραβικού πληθυσμού στην Παλαιστίνη”!

Το Σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, από γεννησιμιού του έχει τα χέρια του βαμμένα με αίμα, επίσημη ιδεολογία που αφιονίζει τον πληθυσμό του και τα παιδιά του είναι το μίσος, ο ρατσισμός και το απαρτχάιντ και η πλήρης αδιαφορία για κάθε ανθρώπινο ον που ΔΕΝ ανήκει στην … ανώτερη φυλή, με … πατέντα τη … Βίβλο και τον … λόγο του Θεού!

Δείτε ενδεικτικά ένα εκπληκτικό ντοκυμαντέρ, ισραηλινής μάλιστα παραγωγής, για τη σφαγή αμάχων το Μάη του 1948 στην Tantura, ένα κεφαλοχώρι έξω από τη Χάιφα, την ταφή των θυμάτων σε μαζικό τάφο που μπαζώθηκε για να γίνει … πάρκινγκ.

Το ανατριχιαστικό είναι το καμάρι και τα γέλια των βετεράνων που έκαναν τη σφαγή που σαν … καλοκάγαθα γεροντάκια σήμερα, περιγράφουν το … θεόπνευστο έργο τους:

 

. .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...