Όταν ο Μπαγκλαντεσιανός Τζαχίρ Ντάκουα ήταν… προεκλογικός διοργανωτής μελών της ΝΔ (φώτο)

 «Τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί και πηγαίνουν σχολείο εδώ και ελπίζω να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια στο μέλλον»

 Ο Μπαγκλαντεσιανός Τζαχίρ Ντάκουα, οποίος μέχρι το 2023 ήταν ιδιοκτήτης της ΜΚΟ «ΧΑΡΑ», και προεκλογικός διοργανωτής του Χ.Θεοχάρη, Γ.Δημόπουλου και Κ.Μπακογιάννη, είναι ιδιοκτήτης… εστιατορίου ινδικής κουζίνας.

 Οι περίεργες… συμπτώσεις της ΝΔ, δεν έχουν τέλος.


Μάλιστα, ο Τζαχίρ Ντάκουα, ο οποίος είναι γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μπαγκλαντεσιανών Eμπόρων στην Ελλάδα, είχε δηλώσει στο παρελθόν:

«Αν και υπήκοος Μπαγκλαντές διαμένω στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 15 χρόνια. 

 ίναι μάλλον περιττό να αναφέρω πως θεωρώ, πλέον, την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα μου. Τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί και πηγαίνουν σχολείο εδώ και ελπίζω να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια στο μέλλον.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω σαν μετανάστης επιχειρηματίας είναι πάρα πολλές.

Όμως μέσα από αυτές έμαθα να επιβιώνω και παράλληλα, μέσα από αυτήν την εμπειρία, να βοηθάω και άλλους. Αυτός είναι και ο σκοπός της υποψηφιότητάς μου, καθώς και ο κοινός σκοπός του συνδυασμού μας.

Με τη στήριξή σας, θα παρέχουμε βοήθεια στους εμπόρους και επιχειρηματίες της Αθήνας, που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν – αντιμετωπίζουμε- τεράστια προβλήματα.

Είμαι πεπεισμένος πως αν συνεργαστούμε και παλέψουμε μαζί, Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που μας έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...