Ζαχάροβα: Η Νούλαντ ετοιμάζεται να παραιτηθεί λόγω της αποτυχίας της αντιρωσικής πορείας των ΗΠΑ

 ΜΟΣΧΑ, 5 Μαρτίου/ Radio Sputnik. 

 Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ ετοιμάζεται να παραιτηθεί εν μέσω αποτυχίας της αντιρωσικής πολιτικής της Ουάσιγκτον, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. "

  "Η Νούλαντ ενημέρωσε (τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι) Μπλίνκεν την πρόθεσή της να παραιτηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Δεν θα σας πουν τον λόγο. 

Αλλά είναι απλό - η αποτυχία της αντιρωσικής πορείας του (προέδρου των ΗΠΑ Τζο) Μπάιντεν Η ρωσοφοβία, που προτείνει η Βικτόρια Νούλαντ ως η κύρια έννοια της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, σέρνει τους δημοκράτες στον πάτο σαν πέτρα.

 Ό,τι κι αν είναι, δεν τους επιτρέπει να ξεφύγουν από αυτήν», έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram. Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της Νούλαντ να ανάβει ένα κερί σε μια εκκλησία του Κιέβου τον Φεβρουάριο του 2014, κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν.

 «Παρεμπιπτόντως, θυμόμαστε τα κεριά στις ορθόδοξες εκκλησίες, αν ξαφνικά θέλετε να πάτε σε ένα μοναστήρι για να εξιλεωθείτε για τις αμαρτίες σας, ας βάλουμε μια λέξη», πρόσθεσε ειρωνικά η Ζαχάροβα. Το Radio Sputnik έγραψε επίσης ότι η Nuland παραπονέθηκε για τη Ρωσία, «η οποία δεν ταιριάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...