Βρετανός σκότωσε με μία γροθιά παιδόφιλο – Παρενόχλησε σεξουαλικά την 15χρονη κόρη του

 Ένας Βρετανός φέρεται να σκότωσε με μία μόνο γροθιά έναν άνδρα που παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του σε πάρτι στην Ταϊλάνδη. 

Ο 34χρονος Βρετανός βρισκόταν σε πάρτι σε βίλα στην πόλη Πατάγια στην Ταϊλάνδη, μαζί με την 15χρονη κόρη του, όταν ο 36χρονος παιδόφιλος Ιγκόρ Γιασίλιεφ, άρχισε να την προσεγγίζει σεξουαλικά.

Ο άνδρας  εικάζεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ- λέγεται ότι ψιθύρισε στην έφηβη ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί της, εξοργίζοντας τον Βρετανό που τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος.

Η αστυνομία έλαβε αναφορά για το περιστατικό στις 3:16 τα ξημερώματα και έσπευσε στο συμβάν όπου βρήκαν τον ρώσο χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα από μια λίμνη αίματος.

Ο άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Ο πατέρας, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (27.05.2024) στο σπίτι του στην περιοχή Sattahip, περίπου 10 μίλια από τη βίλα όπου συνέβη τι τραγικό περιστατικό.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία: «Δεν πίστευα ότι η γροθιά μου θα οδηγούσε στον θάνατο του άνδρα. Μετανιώνω για τις πράξεις μου».

Η Ταϊλανδή 28χρονη σύζυγός του, δήλωσε ότι βρισκόταν και εκείνη στο πάρτι, αλλά έφυγε νωρίς για να πάει στη δουλειά της.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον σύζυγό της που έλεγε ότι ήθελε να πάει σπίτι.

Είπε: «Επέστρεψα στη βίλα και τον βρήκα να περπατάει στο δρόμο, οπότε τον πήρα πίσω στο σπίτι. Όταν τον ρώτησα τι συνέβη, μου είπε ότι ενώ έπιναν, ο Ρώσος άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά την κόρη μας, παρόλο που η δική του σύζυγος ήταν επίσης στο πάρτι.

Η παρενόχληση κλιμακώθηκε μέχρι που ο άνδρας τελικά έκανε πρόταση στην κόρη μας. Αυτό εξόργισε τον σύζυγό μου και έτσι τον γρονθοκόπησε μια φορά και τον έριξε νοκ άουτ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...