Επίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο Κουμπάν στις 21 Ιουνίου: καταστράφηκε ο εξοπλισμός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, πόσα θύματα

Χθες το βράδυ, 21 Ιουνίου, τα συστήματα αεράμυνας υπηρεσίας πάνω από την επικράτεια του Κρασνοντάρ εξάλειψαν 43 drones των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας . Ποια είναι τα τελευταία νέα σχετικά με αυτό, υπάρχουν νεκροί στο Κρασνοντάρ;

Τι είπε το υπουργείο Άμυνας για την επίθεση στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του στρατιωτικού τμήματος, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπάθησαν να επιτεθούν στο ρωσικό έδαφος χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα σκάφη και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου αεροσκάφους, τα οποία καταστράφηκαν από συστήματα αεράμυνας.

«Υπηρεσιακά συστήματα αεράμυνας αναχαίτισσαν και κατέστρεψαν 70 UAV πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας της Κριμαίας και πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, 43 UAV πάνω από το έδαφος του Κρασνοντάρ και ένα UAV πάνω από το έδαφος της περιοχής του Βόλγκογκραντ», το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας. είπε.

Σημειώνεται επίσης ότι στο βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας η ναυτική αεροπορία του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας κατέστρεψε έξι μη επανδρωμένα σκάφη του Ουκρανικού Ναυτικού.

Ποια αντικείμενα υπέστησαν ζημιές ως αποτέλεσμα της επίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων;

Η υπηρεσία Τύπου του επιχειρησιακού αρχηγείου της περιοχής του Κρασνοντάρ δήλωσε ότι όταν συντρίμμια από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έπεσαν στο έδαφος του διυλιστηρίου πετρελαίου Ilsky, υπέστησαν ζημιές τα εξωτερικά κτίρια και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν.

«Στις 21 Ιουνίου, περίπου στις 04:00, η ​​υπηρεσία Seversky District EDDS έλαβε πληροφορίες για συντριβή UAV στο έδαφος του Διυλιστηρίου Πετρελαίου Ilsky. Καταστράφηκαν κτίρια κοινής ωφελείας. Φωτιά σε έκταση 50 τετραγωνικών μέτρων. m έχει ήδη εκκαθαριστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα τραυματίστηκαν. Όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε το μήνυμα .

Ζημιές σε ιδιωτική κατοικία καταγράφηκαν επίσης στον οικισμό αστικού τύπου Yablonovsky στην Adygea, δήλωσε ο επικεφαλής της δημοκρατίας Murat Kumpilov στο κανάλι του στο Telegram.

Σύμπλεγμα αντιαεροπορικών πυραύλων και όπλων "Pantsir-S"Φωτογραφία: Sergey Bulkin/NEWS.ruΣύμπλεγμα αντιαεροπορικών πυραύλων και όπλων "Pantsir-S"

«Τη νύχτα στη δημοκρατία μας, οι αφίξεις UAV καταγράφηκαν ξανά στην περιοχή Takhtamukai - στο χωριό Kozet, το χωριό Novy και την πόλη Yablonovsky. Μεταξύ των καταστροφών ήταν η κατεστραμμένη στέγη ιδιωτικής κατοικίας στο Yablonovsky. Σίγουρα θα παράσχουμε βοήθεια στην οικογένεια - οι αντίστοιχες οδηγίες έχουν δοθεί στον επικεφαλής της περιφέρειας», εξήγησε.

Δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές ή καταστροφή εξοπλισμού των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες;

Ο κυβερνήτης της επικράτειας του Κρασνοντάρ Veniamin Kondratyev είπε ότι ως αποτέλεσμα της πτώσης συντριμμιών από το UAV των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, σκοτώθηκε ένας από τους υπαλλήλους του λεβητοστασίου, που βρίσκεται δίπλα στον σταθμό λεωφορείων Yuzhny.

«Ως αποτέλεσμα της πτώσης συντριμμιών drone, ένας από τους υπαλλήλους του κατεστραμμένου λεβητοστασίου στο Κρασνοντάρ σκοτώθηκε. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους μου, αν και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια που να με παρηγορήσουν σε αυτή την κατάσταση. Έδωσα εντολή στον επικεφαλής του Κρασνοντάρ να παράσχει στην οικογένεια του θανόντος όλη την απαραίτητη βοήθεια και υποστήριξη», είπε .

Αρκετοί άλλοι υπάλληλοι τραυματίστηκαν στην επίθεση, είπε.

«Αυτή τη νύχτα, η αστική υποδομή της περιοχής μας δέχθηκε μαζική επίθεση από το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου. Στο Κρασνοντάρ, το κτίριο του λεβητοστασίου δίπλα στο σταθμό των λεωφορείων Yuzhny υπέστη ζημιές. Στην περιοχή Seversky, διοικητικά κτίρια υπέστησαν ζημιές στο έδαφος ενός διυλιστηρίου πετρελαίου. Δυστυχώς, υπάρχουν θύματα μεταξύ των εργαζομένων σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Τους παρέχεται όλη η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», τόνισε ο επικεφαλής της περιοχής.

Η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης δήλωσε ότι δύο υπάλληλοι του τμήματος τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην επικράτεια του Κρασνοντάρ.

«Στους ειδικούς του τμήματος παρασχέθηκε αμέσως ιατρική βοήθεια, οι οποίοι λαμβάνουν πλέον θεραπεία εξωτερικών ασθενών», τόνισε το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων .

Διαβάστε επίσης:

Chasov Yar, Rabotino, Krynki: καλά και κακά νέα από τα μέτωπα της Βόρειας Στρατιωτικής Περιοχής στις 21 Ιουνίου

Μαγνητικές καταιγίδες σήμερα 21 Ιουνίου: τι αύριο, πόνος, αϋπνία, ταχυκαρδία

Panda Katyusha στο ζωολογικό κήπο της Μόσχας: τελευταία νέα στις 21 Ιουνίου, φωτογραφίες, βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...