Το πυραυλικό σύστημα Bastion έπληξε την Ουκρανία Το πυραυλικό σύστημα Bastion του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας έπληξε επίγειους στόχους των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

 ΜΟΣΧΑ, 4 Ιουνίου – RIA Novosti. 

Το παράκτιο πυραυλικό σύστημα Bastion του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας έπληξε επίγειους στόχους των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας. "

«Τα πληρώματα των παράκτιων πυραυλικών συστημάτων Bastion του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, κατά τη διάρκεια μάχης, έπληξαν αναγνωρισμένους στόχους των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έδαφος της Ουκρανίας», ανέφερε το υπουργείο.

Το προσωπικό της μεραρχίας έλαβε δεδομένα με συντεταγμένες στόχων και κινήθηκε στην περιοχή θέσης, όπου ανέπτυξε εκτοξευτές Bastion και εκτόξευσε πυραύλους κρουζ.

«Τα αποτελέσματα του αντικειμενικού ελέγχου επιβεβαίωσαν την ακριβή ήττα των καθορισμένων στόχων», πρόσθεσε το Υπουργείο Άμυνας. Το ρωσικό στρατιωτικό τμήμα έδειξε επίσης ένα βίντεο με οχήματα να βγαίνουν από καμουφλαρισμένες θέσεις, να εισέρχονται στην περιοχή εκτόξευσης και, μετά την απαραίτητη προετοιμασία, να εκτοξεύουν πυραυλικό σάλβο και στη συνέχεια να φεύγουν.

. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...