Euro 2024: Φοβερό ματς στο Αμβούργο – Η Αλβανία ισοφάρισε στο φινάλε την Κροατία (Videos)

 Σε ένα παιχνίδι θρίλερ Κροατία και Αλβανία μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2) για τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024.

Στο «Βόλκσπαρκσταντιον» του Αμβούργου η Αλβανία παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη της Κροατίας στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε στο σκορ στο 11’ με κεφαλιά του Λάτσι από σέντρα του Χισάι.

Η ομάδα του Σιλβίνιο ήταν ανώτερη σε όλα από τους Κροάτες που έδειχναν κουρασμένοι, κορεσμένοι και γενικά ομάδα που έχει κάνει τον κύκλο της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Μόντριτς δεν είχε ίχνος ευκαιρίας σε αυτό το διάστημα. Αντίθετα η Αλβανία εκτός από το γκολ είχε και δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες, σε τετ α τετ του Ασάνι και σε κεφαλιά του Μιτάι που έσωσε και τις δύο φορές ο Λιβάκοβιτς.

Στο β’ μέρος η Κροατία άλλαξε πρόσωπο. Πιο γρήγορη με τις αλλαγές που έκανε ο Ντάλιτς και πιο πιεστική άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με τους Πάσαλιτς, Σούσιτς και Κράμαριτς, τη στιγμή που στο ίδιο διάστημα η Αλβανία οπισθοχώρησε πολύ. Μετά το 60’ το ματς πήρε ακόμη πιο γρήγορο ρυθμό με τους Κροάτες να πιέζουν για την ισοφάριση και την Αλβανία να ψάχνει το δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση. Η πίεση της Κροατίας έφερε αποτέλεσμα στο 74’ καθώς από πάσα του Πέτκοβιτς ο Κράμαριτς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Και τρία λεπτά μετά από γύρισμα του Μπούντιμιρ και σουτ του Σούσιτς η μπάλα κόντραρε στον Γιάσουλα και κατέληξε στα δίχτυα του Στρακόσια για την ολική ανατροπή (2-1).

Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει, η Κροατία χαλάρωσε πιστεύοντας ότι τελείωσε το παιχνίδι και η Αλβανία που πίεσε για την ισοφάριση, την βρήκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον παίκτη που με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους Κροάτες, τον Γιαζούλα που από κοντά έκανε το τελικό 2-2.

Ο Γάλλος Λετεσιέ «κιτρίνισε» τους Χισάι, Γιαζούλα.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσα, Χισάι, Ντζιμιστί, Ατζέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Ραμαντάνι (85’ Χότζα), Λάτσι (72’ Γιαζούλα), Ασάνι (63’ Σεφέρι), Μπαϊράμι, Μανάι (85’ Ντάκου).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Πέρισιτς (84’ Σόσα), Μπρόζοβιτς (46’ Πάσαλιτς), Κόβασιτς (69’ Μπούντιμιρ), Μόντριτς, Κράμαριτς (84’ Μπαντούρινα), Μάγιερ (46’ Σούσιτς), Πέτκοβιτς (69’ Μπούντιμιρ).

Διαβάστε επίσης:

Τι θα βρουν μπροστά τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στην Ευρώπη – Οι παλιοί γνώριμοι και οι… άγνωστοι (Videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...