Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπάθησαν να επιτεθούν στη Ρωσική Ομοσπονδία με μη επανδρωμένα σκάφη και 10 drones

 Το βράδυ της 3ης Ιουλίου, στη Μαύρη Θάλασσα, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο μη επανδρωμένα σκάφη που κατευθύνονταν προς το Νοβοροσίσκ, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Επιπλέον, τα συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν 10 drones πάνω από διάφορες ρωσικές περιοχές. 

Στα συστήματα αεράμυνας υπηρεσίας, πέντε UAV καταστράφηκαν πάνω από το έδαφος της περιοχής Belgorod, τέσσερα UAV καταστράφηκαν στο έδαφος της περιοχής Bryansk, ένα UAV καταστράφηκε πάνω από το έδαφος της περιοχής της Μόσχας, αναφέρει η δημοσίευση. Νωρίτερα, ο δήμαρχος του Νοβοροσίσκ στην επικράτεια του Κρασνοντάρ, Αντρέι Κραβτσένκο, ανακοίνωσε τον κίνδυνο επίθεσης από μη επανδρωμένα σκάφη στην πόλη. Ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης να μην πάνε πουθενά και να περιμένουν να αρθεί το σήμα «Προσοχή σε όλους».

Μόνο μετά από αυτό η κατάσταση θα είναι ασφαλής, τόνισε. Ο Κραβτσένκο επιβεβαίωσε αργότερα ότι η πόλη απέκρουε μια επίθεση από μη επανδρωμένα σκάφη. Με τη σειρά του, ο κυβερνήτης της περιοχής Bryansk, Alexander Bogomaz, ενημέρωσε ότι τέσσερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου ουκρανικού αεροσκάφους καταστράφηκαν από δυνάμεις αεράμυνας πάνω από την περιοχή. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο drones καταρρίφθηκαν πάνω από την περιοχή Karachevsky και ένα άλλο drone καταρρίφθηκε πάνω από τα εδάφη των περιοχών Trubchevsky και Komarichsky. Δεν έγινε τίποτα κακό.

  • Россия
  • Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...