Τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταρρίφθηκαν πάνω από τη ρωσική περιοχή

 Τέσσερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου ουκρανικού αεροσκάφους καταστράφηκαν από δυνάμεις αεράμυνας πάνω από την περιοχή Μπριάνσκ, ανέφερε ο κυβερνήτης Alexander Bogomaz στο κανάλι του στο Telegram. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο drones καταρρίφθηκαν πάνω από την

περιοχή Karachevsky και ένα άλλο drone καταρρίφθηκε πάνω από τα εδάφη των περιοχών Trubchevsky και Komarichsky.

Δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές. Οι επιχειρησιακές υπηρεσίες εργάζονται επί τόπου», έγραψε ο επικεφαλής της περιοχής. Την προηγούμενη μέρα, ο Bogomaz ανέφερε ότι οι δυνάμεις αεράμυνας κατέστρεψαν επίσης τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων πάνω από το έδαφος της περιοχής Bryansk κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, τρεις επιθέσεις είχαν στόχο την περιοχή Τρούμπτσεφσκι και μία στο Σουράζσκι. Η πρώτη επίθεση έγινε περίπου στις δύο τα ξημερώματα και η τελευταία στις επτά το πρωί. Σημειώνεται ότι ως αποτέλεσμα δεν τραυματίστηκε κανείς. 

Επίσης, αποφεύχθηκε η καταστροφή στην περιοχή. Όπως διευκρίνισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας αναχαίτησαν 11 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη το βράδυ της 2ας Ιουλίου. 

Έτσι, τέσσερα UAV καταρρίφθηκαν πάνω από το έδαφος των περιοχών Bryansk και Belgorod. Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν άλλα τρία αεροσκάφη πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας της Κριμαίας. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...