Μόλις οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν F-16, Οι «Υπερσονικοί» θα πετάξουν για να καταστρέψουν αεροπλάνα F-16 στην Ουκρανία

 Το Forbes, μετά τη χθεσινή επίθεση στο αεροδρόμιο Mirgorod, έγραψε ότι «η Ουκρανία δεν μπορεί να αντέξει τέτοιες απώλειες στην αεροπορία».

Τα δυτικά μέσα διαδίδουν τη θεωρία ότι εάν τα F-16 και τα Mirage του Κιέβου βασίζονται επίσης σε ανοιχτά αεροδρόμια, θα είναι επίσης ευάλωτα.

Και στο ερώτημα εάν η προμήθεια F-16 στην Ουκρανία στο Κίεβο είναι τώρα υπό αμφισβήτηση, καθώς και άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα, ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, ηγέτης της Ρωσικής Ένωσης Βετεράνων του Αφγανιστάν Φραντς Κλίντσεβιτς απάντησε σε συνομιλία με την Pravda. 
Уничтожать самолёты F-16 на Украину полетит "гиперзвук"
https://military.pravda.ru/2054660-unichtozhat/

Forbes после вчерашнего удара по аэродрому Миргорода написал, что "Украина не может себе позволить такие потери в авиации".
Западное СМИ разгоняет версию, что если F-16 и "Миражи"

Ανταποκριτής .Ru. Φραντς Άνταμοβιτς, είναι αυτός ένας λόγος να πηδήξεις; «Φυσικά, είναι ένας λόγος να πηδήξουμε, όλοι εκεί είναι έξυπνοι, λογικοί άνθρωποι και το πιο σημαντικό, δεν έχουμε ανοίξει ακόμα, σε γενικές γραμμές, μόλις εμφανιστεί το πρώτο F-16 στο έδαφος της Ουκρανίας , θα εντοπιστεί και θα καταστραφεί αμέσως και οι στρατιωτικοί, όσοι βρίσκονται εκεί στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, του στρατού των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, καταλαβαίνουν ότι το F-16 είναι το χθεσινό αεροσκάφος όχι stealth. Είναι καλό αεροπλάνο. 

Αλλά δίνουν εκείνα που έχουν ήδη περάσει για μια περίοδο 30 ετών ή περισσότερο. Ναι, αυτά τα εκσυγχρονισμένα μοντέλα μπορούν να μεταφέρουν σύγχρονα πυρομαχικά. έχει σχεδιαστεί ακόμη και για τη λειτουργία πυρηνικών όπλων. Φυσικά, δεν γίνεται λόγος για χρήση σύγχρονων πυρομαχικών με τη μορφή πυρηνικών όπλων. Αλλά αυτό δεν είναι πανάκεια. 

Και ακόμη και η μεταφορά 30-50 αεροσκαφών δεν θα αλλάξει τον καιρό. Μόλις προσγειωθούν, θα τα δούμε όλα. Και έχοντας τόσο σοβαρά μέσα, τα εντοπίζουμε όλα. Και μόλις εμφανιστούν εκεί τα F-16, δεν θα πετάξουν εκεί τα Iskander, αλλά τα Daggers και τα Zircons. 

Ο «υπερηχητικός ήχος» θα πετάξει, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή απώλεια εικόνας για τη Δύση. Θυμάστε τι είπαν τα πληρώματα των Ουκρανών όταν τα έβαλαν στα άρματα μάχης Leopard: «Μόλις μπήκα στο τανκ, οι Ρώσοι τρελάθηκαν χτυπήστε αυτό το τανκ». Αυτή είναι η γενετική ουσία του ρωσικού λαού. Και η κατάρριψη ενός F-16 θα ήταν απλώς ένα μιμίδιο για τους πιλότους των μαχητικών μας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα Su-35, Su-34, Su-30, ακόμη και τα Su-27 μας είναι σημαντικά ανώτερα από τα F-16 όσον αφορά την ταχύτητα, τις δυνατότητες, τα πυρομαχικά και τα συστήματα ανίχνευσης ραντάρ.

Επομένως, ο ίδιος με ενδιαφέρει τι θα γίνει όταν παραδοθούν τα F-16 και πότε θα εμφανιστούν. Αν και έχουν ήδη εξαπολύσει επιθέσεις στους στόχους μας από ρουμανικό έδαφος. Δεν μιλάμε για αυτό. Νομίζω ότι θα πυροβολήσουν από πολωνικό έδαφος».

Всё-таки Польша?

"Конечно. Польша — самая эффективная, самая близкая. Это позволит им нанести эти удары. Поэтому у меня есть большие сомнения, что они поставят Киеву F-16, тем более что уже украинские военные эксперты уже начали говорить, что идёт искусственная затяжка подготовки украинских лётчиков. И в НАТО говорят, что в силу отсутствия хорошего знания английского языка, неких навыков, идёт тяжело подготовка лётчиков.

И потом, сама по себе аэродромная сеть, там нет аэродромов, способных принимать такие самолеты. F-16 — хорошая машина, но очень капризная. И техобслуживание её крайне сложное. Это же нужны серьёзные специалисты. Сегодня одну установку ЗРК Patriot обслуживает от 20 до 30 человек. А на аэродромное обслуживание в данном случае звена F-16, четырёх самолетов, — надо более 100 аэродромных специалистов. Их на Украине нет. Это надо иностранных завозить. А как они пойдут? Добровольцы не пойдут, надо вводить части. Есть много юридических моментов.

А самое главное, мы сейчас пока что только апробируем, мы же не применяем основные боеприпасы. Как только появится эта техника, мы их применим. Работа "Искандера", которая там произошла, это же всё элементы психологического давления и предупреждения. "Господа, мы же всячески вас отговариваем, не втягивайтесь вы так плотно в эту войну напрямую". Пока что ведёте прокси. Но дальше будут серьёзные моменты. В том числе и цели на территории стран НАТО".


Читайте больше на https://military.pravda.ru/2054660-unichtozhat/
Ακόμα Πολωνία; «Φυσικά, η Πολωνία είναι η πιο αποτελεσματική, η πιο κοντινή. Αυτό θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν αυτά τα χτυπήματα, επομένως, έχω μεγάλες αμφιβολίες ότι θα προμηθεύουν το Κίεβο με F-16, ειδικά αφού οι Ουκρανοί στρατιωτικοί έχουν ήδη αρχίσει να λένε ότι. 

Υπάρχει μια τεχνητή καθυστέρηση στην προετοιμασία των Ουκρανών πιλότων Και το ΝΑΤΟ λέει ότι λόγω της έλλειψης καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας και ορισμένων δεξιοτήτων, η εκπαίδευση πιλότων είναι δύσκολη. 

Και τότε, το ίδιο το δίκτυο αεροδρομίων, δεν υπάρχουν αεροδρόμια ικανά να υποδεχθούν τέτοια αεροσκάφη. Το F-16 είναι ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά πολύ ιδιότροπο. Και η συντήρησή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αυτό απαιτεί σοβαρούς ειδικούς. Σήμερα, ένα σύστημα αεράμυνας Patriot εξυπηρετείται από 20 έως 30 άτομα. Και για τη συντήρηση του αεροδρομίου, σε αυτή την περίπτωση, μια πτήση F-16, τέσσερα αεροσκάφη, απαιτεί περισσότερους από 100 ειδικούς αεροδρομίων. Δεν υπάρχουν στην Ουκρανία. Αυτό πρέπει να εισάγεται από ξένους. Πώς θα πάνε;

Οι εθελοντές δεν θα πάνε, πρέπει να έρθουν μονάδες. Υπάρχουν πολλά νομικά ζητήματα. Και το πιο σημαντικό, το δοκιμάζουμε τώρα, δεν χρησιμοποιούμε βασικά πυρομαχικά. Μόλις εμφανιστεί αυτή η τεχνική, θα τις χρησιμοποιήσουμε. Το έργο του Iskander που έγινε εκεί είναι όλα στοιχεία ψυχολογικής πίεσης και προειδοποίησης. «Κύριοι, προσπαθούμε να σας αποτρέψουμε με κάθε δυνατό τρόπο, μην εμπλακείτε τόσο άμεσα σε αυτόν τον πόλεμο». 

Προς το παρόν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης. Τότε όμως θα υπάρξουν σοβαρές στιγμές. Συμπεριλαμβανομένων στόχων στο έδαφος των χωρών του ΝΑΤΟ».

.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...