Αλβανία: Άγριος καβγάς σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Χειμάρρα (Βίντεο)

 Από έναν άγριο καβγά στιγματίστηκε η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού σε θέρετρο στην παραλιακή περιοχή της Παλάσας, στη Χειμάρρα, ενώ οι Αρχές της Αλβανίας αναζητούν δύο υπόπτους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο επεισόδιο είναι αρκετοί οι συμμετέχοντες. Κάποιοι με μαύρα ρούχα ξυλοκοπούν άγρια έναν άνδρα με λευκό πουκάμισο, ενώ ένα άλλο άτομο βρίσκεται πεσμένο στο πάτωμα και δείχνει να χρειάζεται βοήθεια, αφού δεν έχει τις αισθήσεις του.

Ένας άνδρας με λευκό πουκάμισο που συμμετείχε στον καβγά και αφού πρώτα ξεφεύγει από τη μανία των χτυπημάτων, σπεύδει στη συνέχεια να βοηθήσει το άτομο που είναι πεσμένο στο πάτωμα, ενώ ακούγεται να φωνάζει «νερό, νερό».

Το όλο σκηνικό κάνει πιο σουρεάλ το γεγονός ότι στο άγριο ξύλο υπάρχει η... μουσική υπόκρουση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος ακούγεται να τραγουδά «πόσο σε θέλω να 'ξερες πόσο»!

Αλβανία: Υποψήφιος με... τη Νέα Δημοκρατία ο ένας από τους εμπλεκόμενους

Η Αρχές της Αλβανίας διεξάγουν έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δύο υπόπτων, οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση. Πρόκειται για έναν 49χρονο κάτοικο Δυρραχίου και έναν 28χρονο κάτοικο Τιράνων, οι οποίοι σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας έχουν ποινικό παρελθόν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 42χρονος ήταν το θύμα τους, τον οποίο χτύπησαν με σκληρά και βαριά αντικείμενα.

Όπως αναφέρουν τα αλβανικά media, ο άγριος τσακωμός ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή, όπως το «μην με κοιτάς» και «πρόσεχε, με έβρεξες με σαμπάνια». Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όλο περιστατικό ξεκίνησε μα διαφωνία για... τα λουλούδια.

Επίσης, τα Μέσα από τη γειτονική χώρα γράφουν ότι ο 28χρονος ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2021 με τη... Νέα Δημοκρατία (Κόμμα Συμμαχίας για τη Νέα Δημοκρατία) στην Αλβανία -καμία σχέση με το αντίστοιχο ελληνικό. Πρόκειται για πολιτικό σχηματισμό που ξεκίνησε ως εσωκομματική αντιπολίτευση στο Δημοκρατικό Κόμμα (PD) του Σαλί Μπερίσα το 1992, ενώ αυτήν την περίοδο αποτελεί έναν από τους συμμάχους του Έντι Ράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...