Ο Τ.Μπάιντεν είπε (ως συνήθως) απίστευτα πράγματα: «Εγώ και η Καμάλα θα ενισχύσουμε την παράνομη μετανάστευση»! (βίντεο)

 Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε (ως συνήθως) απίστευτα πράγματα στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο, όπου και έδωσε το χρίσμα του υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, στην Καμάλα Χάρις.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε ότι «Η Καμάλα και εγώ θα ενισχύσουμε την παράνομη μετανάστευση» και «πάγωσε» το ακροατήριο των εκλεκτόρων των Δημοκρατικών.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «αντίθετα με τον Τραμπ δεν θα δαιμονοποιούμε τους μετανάστες λέγοντας ότι δηλητηριάζουν το αίμα της Αμερικής».

Εδώ φαίνεται πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν μίλησε κατά λάθος αλλά είπε την αλήθεια καθώς επί προεδρίας του οι ΗΠΑ έγιναν «ξέφραγο αμπέλι» και μπήκαν στη χώρα εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες.

Κάτι το οποίο δεν αναμένεται να αλλάξει με πρόεδρο την Καμάλα Χάρις.

Στην συνέχεια εκτόξευσε ένα ακόμα φραστικό «μαργαριτάρι» το οποίο μάλλον οφείλονταν σε νοητική και πνευματική σκοτοδίνη.

Μιλώντας για τις γυναίκες στην πολιτική είπε «Τώρα οι γυναίκες έχουν την ηλεκτρική δύναμη»!

Μπέρδεψε τις αγγλικές λέξεις electrical (ηλεκτρική) και electoral (εκλογική).

«Είμαστε αιώνια ευγνώμονες» στον Τζο Μπάιντεν, τον «απίστευτο» πρόεδρο των ΗΠΑ είπε η Καμάλα Χάρις προφανώς κάνοντας πως δεν άκουσε τι όσα απίστευτα είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εντυπωσιακό είναι ότι κάνουν πως δεν άκουσαν και οι εκλέκτορες των Δημοκρατικών…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...