Ρωσσία το αεροσκάφος πρόκειται να είναι η απάντηση στο Boeing 737 MAX και το Airbus A320

 Με τη διάλυση της #USSR οι Ρώσοι ως εύπιστοι, μαλθακοί, νεόπλουτοι καλοπερασάκηδες, που είχαν γίνει, εφόσον μπορούσαν να πληρώνουν και να αγοράζουν τα πάντα, εγκατέλειψαν κι εντέλει κατέστρεψαν την αεροπορική τους βιομηχανία... Τώρα που έσφιξαν τα ...γάλατα, αναγκάστηκαν να ξεσκονίσουν κιτάπια κι εργοστάσια και να ξαναπιάσουν το νήμα από εκεί, που το είχαν αφήσει και ακόμη πιο πριν, γιατί κάθε τέτοια αρχή μοιάζει να ξεκινά από το μηδέν... Μπράβο λοιπόν στις κυρώσεις μας μετά το 2014, αναγέννησαν και εκτόξευσαν μια εκπληκτική βιομηχανία τροφίμων, εκεί, που η #Russia είχε φτάσει να εισάγει ως και το 70-80% των μεταποιημένων τροφίμων προς κατανάλωση. 

Μπράβο και στις νέες κυρώσεις, που επιταχύνουν τη διαδικασία κατασκευής πολιτικών αεροσκαφών, ικανών να κάνουν κωλοτούμπες στον αέρα, αναβιώνοντας τις καλύτερες από τις ρωσικές και σοβιετικές παραδόσεις της αεροπορικής βιομηχανίας της χώρας...

. .
MC-21, ένα σύγχρονο ρωσικό μονόκλιτο twinjet αεροσκάφος. Το αεροσκάφος πρόκειται να είναι η απάντηση στο Boeing 737 MAX και το Airbus A320 λόγω των χαρακτηριστικών απόδοσης του αεροσκάφους και της οικονομικής του απόδοσης. Τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι η προηγμένη αεροδυναμική και οι νεότεροι κινητήρες μαζί με την εκτεταμένη εφαρμογή σύνθετων υλικών.
. .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...