Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο Λύκειο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια

 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας (από την 9η – 12η Τάξη) το πρωί της Τετάρτης, 4ης Σεπτεμβρίου 2024, επέστρεψαν στο αγαπημένο τους σχολείο και το Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» έλαμψε από τα χαμογελαστά πρόσωπά τους και τα αστραφτερά τους μάτια.

Ο λυκειάρχης Τζον Αλφιέρι, η υποδιευθύντρια  Ελένη Καραγιώργου και οι εκπαιδευτικοί καλωσόρισαν τους μαθητές και τους ενημέρωσαν για τους στόχους της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025 και στα καινοτόμα και συνάμα προηγμένα προγράμματα.

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο Λύκειο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια
Ο διευθυντής Τζον Αλφιέρι και οι εκπαιδευτικοί ενώ αναφέρονται στα καινοτόμα προγράμματα. Φωτογραφία: Ημερήσιο Λυκείο του Αγίου Δημητρίου Αστόριας/ anamniseis.

Το πρωί της Πέμπτης, 5ης Σεπτεμβρίου 2024, τα προαύλια του Λυκείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και του Δημοτικού Σχολείου στο Ντίτμαρς πλημμύρισαν από μαθητές, οι οποίοι παρακολούθησαν με συγκίνηση το πρώτο κουδούνι, το οποίο κάθε άλλο παρά συμβολικό χαρακτήρα έχει.

Σηματοδοτεί την έναρξης μας νέας προσπάθειας των μαθητών όλων των ηλικιών και των εκπαιδευτικών για να κατακτήσουν τις κορυφές των γνώσεων και της επιστήμης.

Οι μαθητές των τάξεων 9-12 του Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου παρακολούθησαν την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024, τον προσανατολισμό για την επιστροφή στο σχολείο, όπου τους καλωσόρισαν η διοίκηση και οι καθηγητές.

Σημειώνεται ότι το Σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια είναι το μοναδικό ελληνοαμερικανικό ιδιωτικό ενοριακό ακαδημαϊκό ίδρυμα, που έχει όλες της τάξεις από το νηπιαγωγείο μέχρι και την 12η Τάξη,

Πηγή: anamniseis

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...