Οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν την Ταϊλάνδη και την Αίγυπτο για να γιορτάσουν το νέο έτος

Μεταξύ των γειτονικών χωρών, η Αμπχαζία αποδείχθηκε η πιο δημοφιλής: η ζήτηση για ταξίδια σε αυτήν αυξήθηκε 2,5 φορές λόγω πιο προσιτών τιμών σε σύγκριση με το Σότσι. Επίσης δημοφιλή μέρη για ταξίδια για την Πρωτοχρονιά είναι η Λευκορωσία, η Γεωργία, το Ουζμπεκιστάν και το Αζερμπαϊτζάν. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεταξύ των Ρώσων είναι η Ταϊλάνδη, η οποία αντιπροσωπεύει το 28% όλων των κρατήσεων για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Την Ταϊλάνδη ακολουθούν η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Κίνα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Σρι Λάνκα, οι Μαλδίβες και η Κούβα, γράφει η KP. Διευκρινίσεις Το νέο έτος είναι η κύρια ημερολογιακή αργία που συμβαίνει τη στιγμή της μετάβασης από την τελευταία ημέρα του τρέχοντος έτους στην πρώτη ημέρα του επόμενου έτους. Η Αίγυπτος είναι ένα διηπειρωτικό κράτος που βρίσκεται στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή (Χερσόνησος του Σινά). Η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της χερσονήσου της Ινδοκίνας και στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου της Μάλακκα.


Уточнения

Новый год — главный календарный праздник, наступающий в момент перехода с последнего дня текущего года в первый день следующего года.

Еги́пет — трансконтинентальное государство, расположенное в Северной Африке и на Ближнем Востоке (Синайский полуостров).

Таила́нд — государство в Юго-Восточной Азии, расположенное в юго-западной части полуострова Индокитай и в северной части полуострова Малакка.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...