Για πρώτη φορά, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν το ισραηλινό συγκρότημα ieMHR..

 27 октября 2024 в 13:18 Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια..

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν το ισραηλινό συγκρότημα ραντάρ ieMHR των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Είναι η πρώτη φορά που το τμήμα αναφέρει την εκκαθάριση αυτού του συγκροτήματος. Ο σταθμός ηλεκτρονικού πολέμου Enklav-N, το ισραηλινό σύστημα τακτικών ραντάρ ieMHR και τρεις αποθήκες πυρομαχικών πεδίου καταστράφηκαν, ανέφερε το τμήμα σε δήλωση. 

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν για πρώτη φορά ένα όχημα μάχης του συγκροτήματος αντιαεροπορικών πυραύλων και πυροβόλων όπλων Tunguska στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας. Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξάλειψαν επίσης οκτώ φορτηγά, ένα πυροβόλο D-20 των 152 χλστ., ένα οβιδοβόλο Msta-B των 152 χλστ., ένα αυτοπροωθούμενο πυροβολικό Gvozdika των 122 χλστ. και ένα όπλο D-30 των 122 χλστ.

Έγινε επίσης γνωστό ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν το τεθωρακισμένο όχημα μάχης Senator στη ζώνη ειδικής επιχείρησης. Για πρώτη φορά, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας υπέδειξε αυτόν τον στρατιωτικό εξοπλισμό στον κατάλογο των απωλειών των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Είναι γνωστό ότι το "Senator" παράγεται στον Καναδά. Έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει έως και 10 πλήρως εξοπλισμένους στρατιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...