Χρήστος Δάντης - Έλενα Παπαρίζου: Στα μαχαίρια οι πρώην αγαπημένοι συνεργάτες;

Ποιος να φανταζόταν πως οι δύο καλλιτέχνες που χάρισαν την πρώτη θέση στην Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision με το "My number One", θα..
έφταναν στο σημείο να κοντραριστούν τόσο έντονα...
Δεν είναι ακόμα γνωστό αν προϋπήρχε η κόντρα ή αν προηγήθηκε κάτι άλλο της χθεσινής επίθεσης του συνθέτη προς την τραγουδίστρια, την ώρα που εκείνη ήταν στο Dancing on Ice και έκρινε τους διαγωνιζόμενους.
Όταν έφθασε η ώρα της Χριστίνας Παππά να σταθεί ενώπιον της κριτικής επιτροπής, μετά τη χορογραφία που εκτέλεσε, η Έλενα Παπαρίζου σηκώθηκε από την καρέκλα της, κατευθύνθηκε προς τη γνωστή ηθοποιό, την αγκάλιασε και της ζήτησε "δημόσια συγγνώμη", για το περιστατικό της περασμένης βδομάδας (η Έλενα επέκρινε το γεγονός ότι η Χριστίνα είπε με χιούμορ στον αέρα πως, πριν χορέψει, ήπιε ένα μικρό ποτηράκι βότκα για να χαλαρώσει).
Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος Δάντης που παρακολουθούσε τη σκηνή από τηλεοράσεως, έγραψε στο Twitter του: "Άραγε η σχεδόν εγκληματική ηλιθιότητα συγχωρείται με μια “δημόσια συγγνώμη”; Δεν ξέρω.". Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο συνθέτης αποκάλεσε την Έλενα ηλίθια, χωρίς να ξέρουμε τον ακριβή λόγο ή αν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των δύο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...