Έλενα Παπαρίζου: Όλη της η ζωή σε ένα βιβλίο

Εδώ και μήνες, η καταξιωμένη pop star συντάσσει την ιστορία της καλλιτεχνικής της πορείας, από το 2003 μέχρι και το 2004, σε ένα βιβλίο. Μέσα εκεί, η Έλενα περιγράφει..
διάφορες φάσεις της ζωής της, ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνη.
Το όνομα της και η καλλιτεχνική της πορεία δεν συνεπάγονται και ονειρεμένη ζωή και επαφές μόνο με άτομα της showbiz. Η Έλενα παραμένει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, αφού, όπως λέει, οι συγγενείς της μένουν σε χωριουδάκια έξω από την Καρδίτσα. Αυτή είναι η οικογένεια της και είναι περήφανη για όλα αυτά.Ως χαρακτήρας, η Έλενα Παπαρίζου παραδέχεται πως έχει βάλει άλλες αξίες στη ζωή της. Αναθεώρησε αρκετά πράγματα από τότε που έχασε τον πατέρα της και τώρα βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι. Πρώτα, φροντίζει να είναι καλά στην υγεία της, να έχει κοντά της τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπάνε και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Γι' αυτά και άλλα πολλά, η δημοφιλής καλλιτέχνις μιλάει στο 80σέλιδο βιβλίο της, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music, σε μια συσκευασία που θα περιέχει και το τριπλό Best Of άλμπουμ της. Η συλλογή αναμένεται να είναι διαθέσιμη αρχές του 2012


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...