Μπουντραγκένιο: «Κατάλληλη στιγμή για μας το clasico»

Ως το καλύτερο τεστ για να δουν άπαντες στην Ρεάλ σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, χαρακτήρισε το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο..

Ο υπεύθυνος των διεθνών σχέσεων της «Βασίλισσας», μίλησε στο ισπανικό πρακτορείο Τύπου (EFE) ενόψει της μεγάλης «μάχης» του Σαββάτου (10/12) με τους «μπλαουγκράνα».
«Φυσικά, το να κερδίζεις είναι κάτι που άπαντες στην Μαδρίτη το θέλουν. Ωστόσο, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αφού η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική περίοδο και έχουμε πολλές επιλογές», ήταν τα πρώτα λόγια του Εμίλιο Μπουντρεγκένιο.
Και συνέχισε: «Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο και το παιχνίδι του Σαββάτου (10/12) είναι το καλύτερο τεστ για μας να δούμε που βρισκόμαστε».
Τέλος, ο Ισπανός παράγοντας των Μαδριλένων αναφέρθηκε και στις σχέσεις των δύο ομάδων, μετά τα όσα είχαν γίνει την προηγούμενη σεζόν στον επαναληπτικό των ημιτελικών για το Champions League: «Τα όσα έγιναν την περασμένη χρονιά, δεν χάλασαν τις σχέσεις μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πρόεδροι έχουν πολύ καλή σχέση


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...