Ο Αστέρας τα κέρδισε όλα στο 91'

Η Παναγιά έβαλε το χέρι της όχι μία, αλλά τρεις φορές! Αλλά επειδή ...συν Παναγιά και χείρα κίνει, προπονητής και παίκτες του ΠΑΣ έπρεπε να γνωρίζουν πως ένα παιχνίδι λήγει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή..

Ο Σολάκης στο 91΄ οριζοντιώθηκε και με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή χάρισε την πολύτιμη νίκη (2-1) στον Αστέρα αλλά και την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα.
Τρία δοκάρια για την ομάδα της Τρίπολης (22΄24΄Ουσέρο, 79΄Εγκον), διαμαρτυρίες του Αναστασιάδη στους διαιτητές (το πρώτο γκολ του Αστέρα ήταν οφ σάιντ, ενώ στο 77' δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου από τον Χακόμπο) και αποβολή του στο 78΄ από το παιχνίδι, ωραίο θέαμα (κυρίως στο α΄ ημίχρονο) αλλά και φάση (ανατροπή του Ζαραδούκα από τον Αργυρόπουλο στο 25΄και πέναλτι που δεν δόθηκε, όπερ θα σήμαινε και αποβολή του «δράστη») η οποία συνέβαλε στις φωνές των φιλοξενούμενων, που εξέδωσαν και ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.
Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι μέχρι το 30΄, προηγήθηκαν μόλις στο 3΄με πλασέ του Ράγιος, την ίδια ώρα που οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ...ψαχνόντουσαν για τις θέσεις που τους είχε αναθέσει ο προπονητής τους. Ο Γεωργίου σέντερ φορ, ο Ντάσιος αριστερό στόπερ, ο Βίλα 10άρι, ο Ζαραδούκας αμυντικό χαφ, συνέθεσαν ένα σκηνικό που μαζί με τις συνεχείς εσωτερικές αλλαγές που επακολούθησαν, μετέτρεψαν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε πειραματική ομάδα.
Η γρήγορη αλλαγή του Μπακαγιόκο έφερε και την ισοφάριση (35΄ Μπεσέρα με σουτ), ενώ το β΄ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο έως ότου ο Σολάκης πει την τελευταία του λέξη, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τον Αστέρα.
«Ο ΠΑΣ πρέπει να αρχίζει να κερδίζει και τους διαιτητές» ανέφερε ο Αναστασιάδης, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη μην κρύβει και τον προβληματισμό του για το γεγονός πως επί θητείας του Μακεδόνα τεχνικού, ο ΠΑΣ σε 7 ματς μετρά 6 ήττες και 1 ισοπαλία (με τον ΟΦΗ εντός έδρας).
Για τη «σπουδαιότερη νίκη, μέχρι την επόμενη» έκανε λόγο ο Σ. Τσιώλης, που είδε τον Αστέρα να παραμένει αήττητος στην έδρα του.
Οι επόμενες αγωιστικές
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.: Με ΔΟΞΑ ΔΡ. (εκτός), στις 25/1, με ΑΤΡΟΜΗΤΟ (εκτός), στις 28/1, με ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (εντός), στη ½
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Με ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (εντός), στις 29/1, με ΚΕΡΚΥΡΑ (εκτός), στις 4/2, με ΠΑΝΙΩΝΙΟ (εκτός), στις 11/2
Περιγραφή: ΔΗΜΟΣ ΤΣΑΝΤΗΣ
Απόδοση: ΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...