Η νέα κολεξιόν του Jean Paul Gaultier

Επηρεασμένη από την διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 27 ετών, ήταν η κολεξιόν που παρουσίασε ο Jean Paul Gaultier, στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι..

Το πρώτο μοντέλο της επίδειξης του Jean Paul Gaultier έκανε την έκπληξη. Με τα μαλλιά κατάμαυρο «λάχανο», τα μάτια με το έντονο eyeliner, την μαύρη στενή φούστα κάτω από ένα άσπρο τοπ που άφηνε να φαίνεται ο στηθόδεσμος ήταν η ενσάρκωση της βρετανίδας τραγουδίστριας της soul.
«Αυτό που αντιπροσωπεύει πάνω απ΄όλα είναι ότι είναι μοναδική. Τόσο στη μουσική, όσο και στο ντύσιμο, συνδύαζε πολλές επιρροές» για να δημιουργήσει ένα μοναδικό στυλ, εξήγησε στα παρασκήνια της επίδειξης ο Gaultier.
Όπως και το στυλ "Amy Winehouse", έτσι και η νέα κολεξιόν του σχεδιαστή έχει αναφορές  στις δεκαετίες 1950 και 1960. «Χωρίς να είναι ρετρό, αλλά αντίθετα σύγχρονη. Για τον λόγο αυτόν άγγιξε όλες τις γενιές», είπε ο Γάλλος σχεδιαστής και θαυμαστής της. «Ο μεγαλύτερος φόρος τιμής είναι ο θαυμασμός που τρέφω γι’ αυτήν», πρόσθεσε ο Gaultier.
Φορέματα και κορσέδες με λεπτομέρειες από δαντέλα, διαφάνειες, που τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναίκας σε συνδυασμό με ροκ σακάκια και ζώνες, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του show του διάσημου μόδιστρου. 







 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...