Το νέο εγχείρημα της Rihanna

Η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο βρετανικό show, το οποίο θα αφορά την μόδα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα..

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Rihanna, εκτός του ότι θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του show, θα συμμετάσχει και στην παραγωγή του. Η ίδια η Rihanna σε δήλωση της, αναφέρει πως πάντα αγαπούσε τη μόδα, και στη διάρκεια της καριέρας της είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγάλους σχεδιαστές και στυλίστες. Η Rihanna πρόσθεσε επίσης ότι είναι ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει στο show αυτό και θα παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων.
Στο show θα λάβουν μέρος νέοι σχεδιαστές, οι οποίοι θα διαγωνιστούν για να αποκτήσουν την ευκαιρία να ντύσουν την Rihanna, για τη συναυλία της στο Λονδίνο τον Ιούλιο. Στη διάρκεια του show, οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ρούχα για διάσημους μουσικούς και celebrities.
Στο show, στο πλευρό της Rihanna θα βρεθεί η Nicola Roberts, από το βρετανικό συγκρότημα Girls Aloud. Η N. Roberts θα είναι η παρουσιάστρια του show. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...