ΛΟΝΔΙΝΟ (Reuters) - Black Sabbath, ο drummer Bill Ward έχει πει ότι δεν θα συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις και επανένωση περιοδεία του βρετανικού heavy metal μπάντα του, εκτός αν προσφέρεται μια «signable" σύμβαση..

Η δήλωση στην ιστοσελίδα του προσθέτει περαιτέρω αμφιβολίες σχετικά με την πολύ-hyped επιστροφή των βετεράνων rockers, ο οποίος ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο ότι το αρχικό line-up ήταν να πάρει πίσω μαζί για να γράψει και να ηχογραφήσει το πρώτο τους άλμπουμ σε περισσότερα από 30 χρόνια.
Θα παρουσιάσει επίσης τα σχέδια για μια παγκόσμια περιοδεία το 2012.Αλλά τον περασμένο μήνα, ο κιθαρίστας Tony Iommi διαγνώστηκε με τα πρώτα στάδια του λεμφώματος και, για να φιλοξενήσει τη θεραπεία του, η μπάντα μετακόμισε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία για να συνεχίσετε να γράφετε και την καταγραφή.
Τα ιδρυτικά μέλη των βαρέων μετάλλων ήταν πρωτοπόροι Ozzy Osbourne στα φωνητικά, ο Iommi, Geezer Butler εκατέρωθεν στο μπάσο κιθάρα και Ward.
"Προς το παρόν, θα ήθελα τίποτε περισσότερο από το να είναι σε θέση να προχωρήσει με το άλμπουμ Black Sabbath και περιοδεία," δήλωσε ο Ward στην ιστοσελίδα του.
Ωστόσο, δεν είμαι σε θέση να συνεχίσει, εκτός αν« signable «σύμβαση συντάσσεται? Μια σύμβαση η οποία αντανακλά κάποια αξιοπρέπεια και σεβασμό προς εμένα ως αρχικό μέλος του συγκροτήματος."
Είπε ότι συνεργάζεται με τα άλλα μέλη Μαύρο Σάββατο "καλή τη πίστη» πέρυσι και συμφώνησε να εμφανιστεί στο πλευρό τους στη συνέντευξη Τύπου Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες.
"Πριν από μερικές ημέρες, μετά από σχεδόν ένα χρόνο προσπαθούν να διαπραγματευτούν, μια άλλη« unsignable «σύμβαση δόθηκε σε μένα."
Είπε ότι ήταν πρόθυμος να παίξει για το νέο άλμπουμ και περιοδεία, και ήταν ήδη γεμάτο και έτοιμο να αφήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Βρετανία να ενώσει τη ζώνη.
Ward περιγράφεται αίσθημα "άθλιο και μοναχικό", αλλά πρόσθεσε ότι στάθηκε στο χάσει "τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια και κύρος ως μουσικός ροκ" εάν υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσφέρεται.
«Αν είμαι αντικαθίστανται, πρέπει να σας αντιμετωπίζουν, οι αγαπημένες τους οπαδούς του Σαββάτου. Ελπίζω ότι δεν θα κρατά υπεύθυνη για την αποτυχία του αρχικού lineup των Black Sabbath, όπως προβάλλεται."
Ανέφερε επίσης ότι τα κίνητρά του δεν ήταν «με γνώμονα την απληστία» και ότι δεν κρατούσε για μια μεγάλη ημέρα αμοιβής "σαν ένα είδος εκβιασμού συμφωνία."
Black Sabbath έχουν πωλήσει κατ 'εκτίμηση 70 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, και, όπως και άλλες πράξεις βετεράνος με μια μεγάλη βάση οπαδών, μια περιοδεία επανασύνδεσης και καταγραφής θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα προσοδοφόρα.
Το κουαρτέτο κυκλοφορήσει το τελευταίο studio album τους από όλο το πρωτότυπο υλικό από το 1978 με "Never say πεθάνει."
Osbourne απολύθηκε από το συγκρότημα το 1979, οδηγώντας σε αλλαγή line-up για αρκετά χρόνια. Η αρχική τετράδα επανενωθεί για μια απελευθέρωση το 1998 και έπαιξε μαζί σποραδικά στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Αναφορά από τον Mike Collett-Λευκό, την επεξεργασία από τον Paul Casciato)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...