Κωνσταντινούπολη Είσαι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας; Πας Πόλη! Δεν είσαι; Θα δεις το φάιναλ φορ από την τηλεόραση.

Είσαι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας; Πας Πόλη! Δεν είσαι; Θα δεις το φάιναλ φορ από την τηλεόραση. Θα μπορούσε να είναι... διαφήμιση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θέλουν να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πρόκειται για την πραγματικότητα!..

Οπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, εκείνοι που έχουν προτεραιότητα για την απόκτηση των 1.000 (μόνο) εισιτηρίων που θα προμηθευτεί ο Ολυμπιακός θα είναι όλοι όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2011-2012! «Κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται να προμηθευτεί, μέσω αγοράς, 1 (ένα) εισιτήριο για το Euroleague Final Four στην Κωνσταντινούπολη, ενώ θα πρέπει να καταθέσει μια Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αγοράς Εισιτηρίου για το Euroleague Final Four. Την αίτηση μπορεί να προμηθευτεί μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της ΚΑΕ - www.olympiacosbc.gr ή/και απο τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ έγινε λόγος για προσπάθειες από την πλευρά της ομάδας για... περισσότερα μαγικά χαρτάκια!
«Οπως γίνεται αντιληπτό, ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρ' όλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την προμήθεια και διάθεση και άλλων επιπλέον εισιτηρίων» εξηγούσε μεταξύ άλλων.
Στο μεταξύ, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και το σκεπτικό για την αθώωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου όσον αφορά το μπλουζάκι του «18-2», αναφέροντας ότι «αποτελούσε απλή έκφραση κριτικής για τη διαιτησία σ' εκείνον τον αγώνα, στο πλαίσιο της άσκησης του συνταγματικού δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης γνώμης που δεν απαγορεύεται στη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ».
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα (5 μ.μ.) στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Καβάλα, στο εξ αναβολής ματς για την 25η αγωνιστική. Γ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...