ΑΕΚ: Βγήκε η... θηλιά από τον λαιμό της

Στην... παράταση της παράτασης (κι εφόσον δοθεί χαριστικά από την ΟΥΕΦΑ) η ΑΕΚ κερδίζει τη μάχη της αποφυγής του ευρωπαϊκού αποκλεισμού και παίρνει μια «βαθιά ανάσα» για να μαζέψει τις δυνάμεις της για να ριχθεί «στον στίβο» της ελληνικής αδειοδότησης!..

Ο αγώνας του Ανδρέα Δημητρέλου, λοιπόν, με την εφορία και το υπουργείο Οικονομικών δικαιώθηκε, αφού χθες το μεσημέρι υπήρξε άρση της κατάσχεσης του 50% στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς.
Αυτή η ευχάριστη εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος και για την εκταμίευση του δανείου του 1,25 εκατ. ευρώ από τον Αλ Σουνταϊρί, στόχος που επετεύχθη με προσωπικές ενέργειες του Ντέμη Νικολαΐδη, αφού η πλευρά του δανειστή ζητούσε προθεσμία 48 ωρών για να μελετήσει τα έγγραφα που είχε εξασφαλίσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ από το Οικονομικών και την αρμόδια ΔΟΥ!
Από τις 2 το μεσημέρι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν ξεκινήσει τις ενέργειες για να μοιραστεί αυτό το ποσό στους τραπεζικούς λογαριασμούς προπονητών και ποδοσφαιριστών, με τον Α. Δημητρέλο να ειδοποιεί την ΕΠΟ ότι στις 10 το βράδυ ο φάκελος θα ήταν πλήρης στα χέρια των ανθρώπων της Ομοσπονδίας.
Φυσικά αυτές οι καταθέσεις θα φανούν σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των «κιτρινόμαυρων» κι ενώ θα 'χει λήξει η σχετική προθεσμία της ΟΥΕΦΑ, αλλά αργά χθες το βράδυ ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του αισιοδοξούσαν ότι οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα έβλεπαν... με συμπάθεια μια ομάδα που θέλει και να πληρώσει, αλλά και να εξυγιανθεί σε όλα τα επίπεδα.
Νέος διακανονισμός
Οι τελευταίοι, πρώην, ποδοσφαιριστές τους οποίους προσέγγισαν χθες το απόγευμα από την ΠΑΕ ΑΕΚ για να τους ζητήσουν νέο διακανονισμό ήταν οι Μαϊστόροβιτς, Χέρσι και Γιάχιτς.
Οι δύο πρώτοι που ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ (με έδρα την Ολλανδία) δέχθηκαν να εισπράξουν το οφειλόμενο ποσό (σ.σ.: συνολικά 135.000 ευρώ ) μετά ένα 10ήμερο, ενώ κάτι ανάλογο φέρεται να συνέβη και με τον Βόσνιο αμυντικό.
Γ. ΓΑΛΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...