Η προφητεία του Κώστα Μήτρογλου βγαίνει αληθινή έπειτα από δυόμισι μήνες.

Η προφητεία του Κώστα Μήτρογλου βγαίνει αληθινή έπειτα από δυόμισι μήνες. Λίγη ώρα μετά την πρόκριση του Ατρομήτου (2-1 στην παράταση) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (για τα προημιτελικά) στις 25/1, ο Κώστας Μήτρογλου φώναζε στα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στον Γιώργο..
Δώνη: «Κόουτς, δεν πιστεύω να πάμε στον τελικό με τον Ολυμπιακό και να μην μπορώ να παίξω».
Οι Περιστεριώτες απέκλεισαν τον Αστέρα στην Τρίπολη, οι Πειραιώτες τον ΟΦΗ και ο «πιστολέρο»... δικαιώθηκε. Εξ ου και ο θόρυβος που έχει σημειωθεί αναφορικά με τη συμμετοχή του, όπως και του Ανδρέα Τάτου (επίσης ανήκει στον Ολυμπιακό) στον τελικό. Πάντως, ο Γιώργος Σπανός επέμενε πως δεν υπάρχει συμφωνία ή δέσμευση μη συμμετοχής των εν λόγω παιχτών.
Οσον αφορά στον Γιώργο Δώνη, απολαμβάνει τη στιγμή, καθώς το επίτευγμά του να προκριθεί στον τελικό για τρίτη φορά (δύο με Ατρόμητο -φέτος και πέρυσι- και μία με Λάρισα, το 2007, όταν και κατέκτησε το τρόπαιο) με ομάδα εκτός ΠΟΚ και Θεσσαλονίκης, μέσα σε έξι χρόνια, είναι μοναδικό στην ιστορία του θεσμού.
Πέραν τούτου, πρώτη φορά δεν θα έχει το άγχος της σωτηρίας των ομάδων του στο πρωτάθλημα, όπως είχε συμβεί το 2007 και πέρυσι.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως εκτός από το έξτρα πριμ που δόθηκε από τον Σπανό (50.000 ευρώ), στους λογαριασμούς της πλειονότητας των ποδοσφαιριστών θα μπει μπόνους για την πρόκριση στην Ευρώπη και στον τελικό του Κυπέλλου (ξεκινούν από 10.000 ευρώ και αναφέρεται στα συμβόλαιά τους). Οι φετινές αποδοχές τους θα αυξηθούν φυσικά αν κατακτήσουν το Κύπελλο.
Γ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...