ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η άτακτη Πίπα δοκιμάζει τις αντοχές της Ελισάβετ

Η ερωτική ζωή της Πίπα απασχολεί τους Βρετανούς από την ημέρα που έγινε διάσημη - κυρίως χάρη στα καλλίγραμμα... οπίσθιά της. H άστατη ζωή της είχε ήδη εκνευρίσει τη βασίλισσα, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε όταν η αδελφή της Κέιτ απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες μέσα σε αυτοκίνητο που ο οδηγός του σημάδεψε με πιστόλι τους παπαράτσι..
Η ερωτική ζωή της Πίπα απασχολεί τους Βρετανούς από την ημέρα που έγινε διάσημη - κυρίως χάρη στα καλλίγραμμα... οπίσθιά της.Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Πίπα Μίντλετον που επισκίασε τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ, ήταν κάτι που η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας αποδέχτηκε αρχικά με συγκατάβαση, ίσως και με θετική διάθεση.Το παλάτι διατηρούσε την ελπίδα ότι η εντυπωσιακή αδελφή της νύφης θα ήταν το απαραίτητο συστατικό στο πλευρό του πριγκιπικού ζευγαριού, που θα έδενε τη «συνταγή» για τον εκσυγχρονισμό του βασιλικού θεσμού.Η Πίπα, όμως, αποδείχτηκε υπερβολικά... άτακτη για τα βασιλικά γούστα, με αποτέλεσμα οι κακές γλώσσες να λένε ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ -όπως είναι ο επίσημος τίτλος της Κέιτ Μίντλετον- έχει γίνει αποδέκτης των παραπόνων της βασίλισσας Ελισάβετ, που την κάλεσε να «μαζέψει επιτέλους την οικογένειά της».

Στους εορτασμούς για τη διαμαντένια της επέτειο η Ελισάβετ θέλει να έχει στο πλευρό της την Κέιτ, ενώ έχει ζη-τήσει να μην υπάρξει καμιά συμμετοχή της Πίπα.
Στους εορτασμούς για τη διαμαντένια της επέτειο η Ελισάβετ θέλει να έχει στο πλευρό της την Κέιτ, ενώ έχει ζη-τήσει να μην υπάρξει καμιά συμμετοχή της Πίπα.
Η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε το παλάτι να δηλώσει ότι δεν είναι υπεύθυνο για τις πράξεις της Πίπα, καθότι δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ήταν όταν πριν από λίγες ημέρες ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε απαθανατίστηκε να σημαδεύει με πιστόλι τους παπαράτσι που τους κυνηγούσαν.
Το αγαπημένο της... άθλημα
Η κουνιάδα του Γουίλιαμ βρισκόταν στο Παρίσι και επιδιδόταν στο αγαπημένο της... άθλημα, κοινώς τα άγρια πάρτι, έχοντας ως συνοδούς Γάλλους επιχειρηματίες και ευγενείς.
Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, Αρτούρ ντε Σουλτρέ, ο οποίος είναι φίλος της Πίπα, δήλωσε ότι το όπλο ήταν ψεύτικο και ότι η 28χρονη κοπέλα δεν το θεώρησε διόλου αστείο, ενώ ο ίδιος της ζήτησε συγνώμη επειδή το όνομά της ενεπλάκη σε ένα μίνι σκάνδαλο, που μπορεί να τη φέρει αντιμέτωπη ακόμη και με ποινή φυλάκισης, εάν αποδειχθεί ότι το όπλο ήταν τελικώς αληθινό.
Υπήρχαν όμως και πιο... γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την επίσκεψη της Πίπα στη γαλλική πρωτεύουσα, οι οποίες φαίνεται ότι ενδιαφέρουν περισσότερο τους απανταχού θαυμαστές της, και δη, το πώς άλλαζε τους συνοδούς της σαν τα πουκάμισα. Το ένα βράδυ οι φωτογράφοι τη συνέλαβαν χεράκι χεράκι με τον συνομήλικό της Αντουάν ντε Ταρβερνό, γιο του ιδιοκτήτη του καλωδιακού καναλιού Μ6 και προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορντό.
Την επόμενη ημέρα ήταν άκρως διαχυτική με τον αριστοκράτη Μαρσί ντε Σουλτρέ, αδερφό του φίλου της Αρτούρ, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι η Πίπα είναι το νέο του κορίτσι.
Η ερωτική ζωή της Πίπα απασχολεί τους Βρετανούς από την ημέρα που έγινε διάσημη - κυρίως χάρη στα καλλίγραμμα... οπίσθιά της, τα οποία σημειωτέον καταγράφουν μεγάλο σουξέ στην πελατεία των πλαστικών χειρουργών. Λίγο ο χωρισμός της από το αγόρι της, κάτι οι φήμες ότι διατηρούσε σχέση με παντρεμένο και τα ξέφρενα πάρτι στα οποία συμμετέχει με μονίμως διαφορετικό συνοδό, και η Πίπα έχει μετατραπεί στην αγαπημένη... αμαρτία των Βρετανών, που τη θεωρούν πολύ πιο συμπαθητική από την καθωσπρέπει αδερφή της, Κέιτ.
Σύμφωνα με το «ΤΙΜΕ»
Στη λίστα με τα 100 άτομα που επηρεάζουν περισσότερο τον κόσμο
Η λατρεία που της έχουν τα ΜΜΕ και οι αναγνώστες τους αποτυ-πώθηκε περίτρανα και από το γεγονός ότι το περιοδικό «ΤΙΜΕ» τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τα 100 άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Μάλιστα η Πίπα και η αδερφή της «εκθρόνισαν» τον Γουίλιαμ από τη λίστα, όπου φιγουράριζε πέρυσι ως λαμπερός διάδοχος του θρόνου. Η αιτιολογία για την ανάδειξή της από το έγκυρο περιοδικό, παρότι στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να είναι η όμορφη αδερφή της πριγκίπισσας και να εργάζεται part time στην επιχείρηση των γονιών της φορώντας κομψά συνολάκια, ήταν ότι αποτελεί σημείο αναφο-ράς για πολύ κόσμο, που την αντιγράφει και θέλει να μοιάζει με εκείνη.
Οπως παραδέχτηκε σε ξεχωριστό άρθρο η συντάκτρια της λίστας, η Πίπα είναι το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο στον κατάλογο, που είναι «περισσότερο διάσημη... από πίσω παρά από μπροστά», αλλά εξήγησε ότι τελικώς βρήκε τη θέση της ανάμεσα στις άλλες προσωπικότητες, καθώς η ίδια δεν θέλησε να εξαιρέσει κάποια γυναίκα επειδή ασκεί μεν επιρροή, αλλά με τρόπο που μας κάνει να νιώ-θουμε άβολα.
Εκτός «κάδρου»
Η βασίλισσα δεν τη θέλει στη διαμαντένια επέτειό της
Η Πίπα έχει προκαλέσει αρκετές φορές την οργή της Ελισάβετ. Φέρεται, δε, να ενόχλησε ιδιαιτέρως το παλάτι όταν υπέγραψε συμβόλαιο 600.000 ευρώ με εκδοτικό οίκο προκειμένου να συγγράψει βιβλίο για τη διοργάνωση πάρτι.
Η Ελισάβετ θεωρεί ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να αφιερώνουν τον χρόνο τους στη φιλανθρωπία και όχι να εκμεταλλεύονται τη φήμη τους προς ίδιον όφελος.
Ο βρετανικός Τύπος παραμένει διχασμένος για το εάν πρόκειται για μια πνοή φρέσκου αέρα στον βαρετό θεσμό της μοναρχίας ή για την? ντροπή του παλατιού, όμως η Πίπα εξακολουθεί να είναι δημοφιλής μεταξύ των απλών πολιτών.
Η Ελισάβετ το γνωρίζει πολύ καλά και γι' αυτό φημολογείται ότι δεν θέλει επ' ουδενί η αδερφή της Κέιτ να εμφανιστεί στην τελετή για τα 60 χρόνια της στον θρόνο και να κλέψει την παράσταση, όπως στον βασιλικό γάμο.
Λέγεται ότι η βασίλισσα, που θα γιορτάσει τη διαμαντένια της επέτειο από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, έχει ζητήσει από το επιτελείο της να μην υπάρξει καμιά συμμετοχή της Πίπα, η οποία φέρεται να έχει δεχτεί το αίτημα και θα διατηρήσει χαμηλούς τόνους.
Αντιθέτως, η Ελισάβετ θέλει να έχει στο πλευρό της την Κέιτ, την οποία συμπαθεί ιδιαιτέρως, και επιθυμεί να δείξει στους υπηκόους της τη στενή σχέση που έχει με τη νεαρή δούκισσα. Στο «κάδρο» θα υπάρχει μετά βίας χώρος για τον Γουίλιαμ και, φυσικά, η Πίπα θα πρέπει να μείνει στο περιθώριο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...