Συνοδευόμενη πάντα από τον Αλβάρο Τώρα και «τενίστρια» η Αθηνά Ωνάση!

Αν νομίζετε πως  η διάσημη κληρονόμος αποφάσισε να απαρνηθεί το αγαπημένο της άθλημα την ιππασία για κάποιο άλλο άθλημα όπως αυτό του τένις, κάνετε λάθος. 
Η Αθηνά ήταν από τους υψηλούς καλεσμένους που..
παρακολούθησαν τον αγώνα τένις που έδωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό κατά την διάρκεια του τουρνουά Monte Carlo Rolex Masters. 
Συνοδευόμενη πάντα από τον Αλβάρο, η 27 χρόνη Αθηνά έδειχνε να απολαμβάνει τόσο τον αγώνα όσο και τα τρυφερά φιλιά που κάθε τόσο της έδινε στο μάγουλο ο σύζυγος της, αδιαφορώντας για τους φωτογράφους που τους απαθανάτιζαν. 
Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους περισσότερους θεατές και δημοσιογράφους ήταν το γεγονός πως η ίδια μετά από μεγάλο διάστημα άφησε για λίγο τις προπονήσεις και τα ρούχα ιππασίας για να βρεθεί στις vip θέσεις του σταδίου ως απλός και φυσιολογικός άνθρωπος. 


"Η παρουσία της Αθηνάς στον αγώνα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους. Επιτέλους την είδαμε με κανονικά ρούχα να απολαμβάνει και να υποστηρίζει τον αγώνα που έδωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος. Άλλωστε η φιλία που δένει τους Ωνάσηδες με τους Γρκριμάλντι είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Όταν η Αθηνά αγωνίζεται με τα αλόγα της στο Μονακό πάντα υπάρχει ένα μέλος της πριγκιπικής οικογένειας για να χειροκροτήσει την προσπάθεια της. Τώρα ήταν η σειρά της Αθηνάς να ανταποδώσει", δήλωσε με νόημα ένας από τους θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...