Ανοιχτούς λογαριασμούς με την Μπαρτσελόνα, την οποία θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν οι «παλιοί» της Τσέλσι

Ανοιχτούς λογαριασμούς με την Μπαρτσελόνα, την οποία θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν οι «παλιοί» της Τσέλσι, Τέρι, Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Εσιέν, Τσεχ, Κόουλ, Μποσίνγκουα και Μαλουντά..
Στους ημιτελικούς του 2009 οι «Μπλε» είχαν αποσπάσει 0-0 στο «Καμπ Νου», αλλά στη ρεβάνς δέχτηκαν γκολ από τον Ινιέστα στο 93' και το τελικό 1-1 τους άφησε εκτός τελικού.
Η ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπριτζ» πέρασε στην Ιστορία λόγω της διαιτησίας του Νορβηγού Τομ Εβρεμπο, που αρνήθηκε τρία καθαρά πέναλτι στην Τσέλσι! Ο Ντρογκμπά κραύγαζε περί «γ... ντροπής», ενώ ο τότε τεχνικός των λονδρέζων, Γκους Χίντινκ, μιλούσε για «τη χειρότερη διαιτησία που έχω δει στην καριέρα μου».
Τώρα βέβαια αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει, όπως παραδέχεται ο Φρ. Λάμπαρντ: «Το δεύτερο ματς θα γίνει στη Βαρκελώνη, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι πλέον η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Οσα έγιναν προ τριετίας μένουν χαραγμένα στη μνήμη μας, αλλά τώρα εκείνοι είναι το φαβορί. Ομως έχουμε τις πιθανότητές μας και μπορούμε να κλείσουμε προς όφελός μας αυτόν τον ανοιχτό λογαριασμό».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...