Ο Ζοσέ Μουρίνιο επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά την προχθεσινή νίκη

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά την προχθεσινή νίκη (5-2) της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», ζήτησε και πήρε φανέλα, έπλεξε το εγκώμιο του πρωταθλητή Κύπρου, αλλά την εμμονή του με την Μπαρτσελόνα δεν την..
«παραμέλησε». Ο «Special One» επικαλέστηκε τις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος, αναφερόμενος στο αμφισβητούμενο πέναλτι που βοήθησε την Μπάρτσα να επικρατήσει της Μίλαν στον προημιτελικό της Τρίτης, είχε πει: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί φωνάζει ο Μουρίνιο κάθε φορά που παίζει σε αυτό το γήπεδο». Ο «Μου» αξιοποίησε την... πάσα του Σουηδού.
«Ο ''Ιμπρα'' είναι έξυπνο παλικάρι, αλλά άργησε να καταλάβει κάποια πράγματα» σάρκασε ο Μουρίνιο, που συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Μας περιμένουν δύο μεγάλοι και αμφίρροποι ημιτελικοί με την Μπάγερν. Ο νικητής θα πάει στον τελικό για να παίξει με την Μπαρτσελόνα, που θα περάσει την Τσέλσι. Δεν πρόκειται να πάει η Τσέλσι στον τελικό!» Κι όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε με διφορούμενο μειδίαμα: «Γιατί η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα!».
Οσο για τον ΑΠΟΕΛ, είχε μόνο επαίνους: «Ηταν μεγάλο το κατόρθωμά του. Το επίτευγμά του είναι σημαντικότερο από το αν εμείς, η Μπάγερν ή η Μπαρτσελόνα πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Του εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κύπρου και να ξαναπαίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...