Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού Νέα... παρατράγουδα για την Ελευθερίου!

Η κρίση συνεχίζει να «χτυπά» ανελέητα το δημοφιλές ευρωπαϊκό πανηγύρι του τραγουδιού, καθώς φέτος η βραδιά των ημιτελικών, όπως και εκείνη του τελικού δεν θα καλυφθεί από ελληνική αποστολή...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην  εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», η δημόσια τηλεόραση, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, αποφάσισε να μην στείλει αποστολή στην Eurovision και συγκεκριμένα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, εκεί όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός.
Πώς μεταφράζεται αυτό;
Η ομιλήτρια της ΕΡΤ, Μαρία Κοζάκου, θα βλέπει ακριβώς ό,τι βλέπουμε κι εμείς στην οθόνη από το σπίτι, μόνο που θα βρίσκεται  στο στούντιο της Κρατικής Τηλεόρασης. Θα σχολιάζει δηλαδή την εικόνα που θα βλέπουμε όλοι.
«Οι καιροί είναι δύσκολοι, για αυτό αποφασίσαμε να μην κάνουμε τις γνωστές σπατάλες άλλων εποχών, όταν ταξίδευαν στο εξωτερικό για το διαγωνισμό ουκ ολίγα άτομα από την ΕΡΤ και όχι μόνο. Κι όλα αυτά σε επίπεδο πρώτης θέσης, με φουσκωμένους λογαριασμούς που πλήρωνε ο ελληνικός λαός», σχολιάζει χαρακτηριστικά στην «Espresso» άνθρωπος που γνωρίζει καλά τι γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΡΤ αναφορικά με το διαγωνισμό.
Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι οτι το ηθικό της Ελευθερίου παραμένει ακμαίο και σίγουρα δεν πρόκειται να επηρεαστεί από αυτή την εξέλιξη.
Στο πλευρό της ταλαντούχας μικρής αοιδού θα βρίσκεται ωστόσο η Σύνια Κούσουλα ( μέχρι πρότινος αρχηγός της αποστολής).Τώρα, το ότι χάνουμε από πλευράς δημοσίων σχέσεων είναι γεγονός. Εμείς να ευχηθούμε η φωνή της ΕΡΤ να φτάσει μέχρι το Μπακού και να εμψυχώσει το κορίτσι που έχει, από ότι φαίνεται, ακόμη να τραβήξει πολλά..

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...