ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΜΠΛΕ» Τσέλσι: «Ντρόπιασαν τον σύλλογο!»

Το λάθος των φίλων της αναγνώρισε η Τσέλσι, που δεν σεβάστηκαν το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε πριν την έναρξη του ημιτελικού με τη Τότεναμ για ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας...

Η διοίκηση των «μπλε» εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι την απογοήτευση που νιώθουν οι Λονδρέζοι γι' αυτή τη μικρή μερίδα των φιλάθλων της, που «ντρόπιασαν τον σύλλογο με την ασέβεια που επέδειξαν»!
Πριν από την έναρξη του ημιτελικού με τα «σπιρούνια», είχε προγραμματιστεί να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην των 96 αδικοχαμένων του Χίλσμπορο, αλλά και του Πιερμάριο Μοροζίνι, που άφησε τη τελευταία του πνοή σε αγώνα της Serie B.
Μερίδα φίλων της Τσέλσι δεν σεβάστηκε το γεγονός αυτό και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Αισθανόμαστε απογοητευμένοι από τη μικρή μερίδα των φίλων της ομάδας μας που ντρόπιασαν τον σύλλογο με την ασέβεια που επέδειξαν τη στιγμή της τήρησης ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Χίλσμπορο και τον Μοροσίνι. Είναι αρχή της Τσέλσι να σέβεται όλες και να τιμά όλα τα γεγονότα και για τον λόγο αυτό εκφράζουμε τον σεβασμό μας στα θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο».


Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...