«ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ» ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΙΒΟΡΙΑΝΟΣ Ντρογκμπά: «Ολα γίνονται απέναντι στην Μπαρτσελόνα»


Για άλλη μια χρονιά Τσέλσι και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται στο Champions League, αυτή τη φορά στα ημιτελικά. Οι Λονδρέζοι υποδέχονται τους Καταλανούς την Τετάρτη (18/4) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ανυπομονεί..


«Δεν έχουμε μόνο κακές μνήμες απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και καλές. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50%-50%, ακόμα και αν όλοι λένε πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και έχει στο ρόστερ της τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη», ξεκαθάρισε ο επιθετικός των «μπλε».
Ο ίδιος ο Ντρογκμπά έχει κακές αναμνήσεις καθώς το 2009 οι έντονες διαμαρτυρίες του στον διαιτητή Τομ Χένινγκ Οβρεμπο για πέναλτι που δεν έδωσε στην Τσέλσι, έφεραν την τιμωρία του για 4 αγωνιστικές (σ.σ. στη συνέχεια μειώθηκαν σε 3). «Εχουν αλλάξει πολλά από τότε. Ωστόσο ίδια παραμένει η επιθυμία για διάκριση, η επιθυμία να τους νικήσουμε. Πρόκειται για δύο αγώνες στους οποίους όλα μπορούν να συμβούν», επεσήμανε ο Ιβοριανός στράικερ.
Το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι και ο Ντρογκμπά τονίζει: «Πέρυσι ήταν μια κακή σεζόν γιατί δεν κατακτήσαμε κάποιον τίτλο. Θέλω αυτή η χρονιά να είναι διαφορετική, να πάρω τρόπαια και δεν το λέω επειδή μπορεί να είναι η τελευταία μου στην ομάδα».
PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...