Η αντιπολίτευση της Συρίας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, προσπαθεί να προκαλέσει σκόπιμα διαδηλώσεις να μποϋκοτάρουν τα σχέδια ο ειδικός απεσταλμένος του Κόφι Ανάν προς τη Συρία των Ηνωμένων Εθνών και του Αραβικού Συνδέσμου...

 Όλο και περισσότερες αποδείξεις ότι η ένοπλη αντίσταση προσπαθεί να οργανώσει προβοκάτσιες για να υπονομεύσουν την εκεχειρία", δήλωσε την Τετάρτη Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Πρόσθεσε ότι "υπάρχουν πολλοί που θέλουν το σχέδιο" να μεσολαβήσει στη διένεξη της Συρίας Ανάν "μη χρησιμοποιήσετε άλλες επιλογές, όπως ισχύει."
"Θέλω να τονίσω ότι το σχέδιο Ανάν είχε εγκριθεί στο σύνολό τους από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας ο μόνος που έχει την εξουσία να αξιολογήσει την εφαρμογή του σχεδίου με βάση τις εκθέσεις που βγαίνει από την αποστολή της παρατηρητών του ΟΗΕ », είπε ο υπουργός.
Εν τω μεταξύ, ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης της Συρίας, δήλωσε την Τρίτη να συμφωνήσει με τη Ρωσία ότι οποιαδήποτε ξένη επέμβαση στη Συρία είναι απαράδεκτη.
"Στην οποία συμφωνούμε είναι ότι αρνούμαστε οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση ξένων στις συγκρούσεις στη Συρία", δήλωσε ο Haitham Μάνα, ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Αλλαγής, ο οποίος επισκέπτεται τη Μόσχα
Eπιμέλεια planet stars     VIDEO.ACTUALIDAD.RT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...