Με σκορ 1-0 νίκησε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και έτσι έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play offs.

Με σκορ 1-0 νίκησε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και έτσι έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play offs...
Η ομάδα του Φερέιρα πήρε τους βαθμούς με υπέροχο γκολ του Σωτήρη Νίνη στο 65'. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε την πάσα από τον Κλέιτον, έκανε το κοντρόλ και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ. Και αμέσως μετά, ο Νίνης ξέσπασε, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε αυτή την επιτυχία.
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τους βαθμούς. Εδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη και οι ποδοσφαιριστές του κυνήγησαν με πάθος το γκολ.


Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και μόνο σε λίγες περιπτώσεις απείλησε την εστία του Καρνέζη.


Διαιτητής: Τριτσώνης.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Βιτόλο, Καραμάνος, Νίνης, Ιγγλέσιας.


Ατρόμητος: Ιτάνζ , Νάστος, Γιαννούλης (46' Ιγγλέσιας), Φυτανίδης, Ζουέλα, Δημούτσος, Σφακιανάκης (80' Μπάλλας), Μήτρογλου, Αναστασάκος, Καραμάνος (80' Αθανασίου), Επστάιν.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σαριέγκι, Κατσουράνης,  Νίνης (81' Καραγκούνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος(77' Μαυρίας), Κλέιτον (84' Τοτσέ). 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...