ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ. N 9

Η 27χρονη Ρέμπυ Σκάι με πραγματικό όνομα Ρεμπέκα Βικτώρια Ράις είναι μοντέλο, τηλεοπτική και ραδιοφωνική παραγωγός, φωτογράφος, στρίπερ και… παλαιστής...
Η ίδια σχολιάζοντας όλες αυτές τις ασχολίες είπε πως θέλει να είναι σίγουρη πως θα έχει πάντα δουλειά. Μιλώντας σε περιοδικό είπε πως της αρέσει να ασχολείται με το σώμα της και την εμφάνισή της. «Πολλές φορές οι γυναίκες είμαστε ανασφαλείς. Για το λόγο αυτό θέλω να είμαι πάντα σε φόρμα και έτοιμη για όλα.»

               H λατίνα Καρμέλλα

 Η Καρμέλλα Ντετσέζαρε είναι αμερικανίδα μοντέλο μα καταγωγή από την Ιταλία και το Πόρτο Ρίκο. Ξεκίνησε την καριέρα της από ένα διαγωνισμό του Playboy και ακολούθησαν φωτογραφίσεις και εξώφυλλα στο Playboy και στο Sports Illustrated.

                   Η Τζούλια Οράγεν του debate
                               στο Μεξικό

 Η Τζούλια Οράγεν μοντέλο από την Αργεντινή, που είχε εμφανιστεί και σε εξώφυλλο του Playboy το 2008, εμφανίστηκε στο debate για τις προεδρικές εκλογές στο Μεξικό, μεταφέροντας το δοχείο με τους κλήρους για τις ερωτήσεις στους υποψηφίους .... Η επιτυχία της ήταν μεγάλη, αφού και οι υποψήφιοι αποσυντονίστηκαν και οι τηλεθεατές μικρή σημασία έδωσαν στις απαντήσεις των πολιτικών μετά την εμφάνιση της σέξι playmate..

                        H Αντρέα είναι ηθοποιός

 Η Αντρέα Ρινκόν είναι από την Κολομβία και είναι γνωστή και ως Σελένα Σπάις. Είναι ηθοποιός και ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της σε μια τηλεοπτική σειρά το 1995, παίζοντας την "Αιώνια Γκαμπριέλα". Ακολούθησαν εξώφυλλα σε αντρικά περιοδικά και πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε σαπουνόπερες.

     

                           H Ευγενία είναι καλλιτέχνης

Η Ευγενία Ντιορντιτσούκ είναι διάσημο μοντέλο στην Ουκρανία και ζει στο Κίεβο. Εχει γίνει γνωστή από τα εξώφυλλα του Playboy αλλά και από φωτογραφίσεις στο Ιντερνετ και όπως δηλώνει απολαμβάνει να ποζάρει γυμνή.
Αγαπά πολύ την τέχνη, της αρέσει να χορεύει ανατολίτικους χορούς και φλαμένκο και είναι επαγγελματίας χορεύτρια. Επίσης ζωγραφίζει, έχει σπουδάσει σχεδιάστρια ρούχων και τώρα μαθαίνει φωτογραφία.

                           Η Γιοσίπα από τη Σερβία
 Ξεκίνησε την καριέρα της με μια φωτογράφιση στο Playboy της Σερβίας το 2009. Ακολούθησε πλειάδα φωτογραφίσεων και εξώφυλλα στα Playboy... της Οικουμένης.Στην πρώτη της φωτογράφιση φορούσε μόνο γυαλιά ηλίου και όπως είχε πει "τα γυαλιά είναι ένα μικρό παιχνίδι που μπορούν και κρύβουν την ταυτότητά σου. Αρκούν για να γίνεις ένας άλλος άνθρωπος".

                  Χέδερ, αθλήτρια και Penthouse Pet

Η Χέδερ Βαντέβεν μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και όπως δηλώνει μπορεί να κάνει 10 πουσαπς και να τρέξει ένα μίλι σε 7 λεπτά ενώ πάντα έκανε και σκέιτμπορντ.
Στα 17 της υπηρέτησε τον αμερικάνικο στρατό για δύο χρόνια και λίγα χρόνια αργότερα ξεκίνησε τις φωτογραφίσεις στο Penthouse όπου έγινε Pet of the Month για τον Ιανουάριο του 2006.
  


                     Μπιγιονσέ: Η πιο όμορφη του 2012.

Η Μπιγιονσέ ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα παγκοσμίως για το 2012, μέσα από ψηφοφορία του περιοδίκού People!
H ίδια σε δηλώσεις της στο περιοδικό, τόνισε πως η μητρότητα την έχει κάνει να νοιώθει πιο όμορφη από ποτέ: "Νοιώθω περισσότερο όμορφη από κάθε άλλη φορά, από την στιγμή που γέννησα την κόρη μου. Το σπουδαιότερο που συμβαίνει όταν γεννάς το παιδί σου, είναι ότι αποκτάς μια αληθινή κληρονομιά. Η λέξη αγάπη σημαίνει πια κάτι εντελώς διαφορετικό."

                   Τη Γιούμα την ανακάλυψε η Benetton

Η Γιούμα Ντιακίτε από το Μαλί, από επτά ετών ζει στο Παρίσι όπου τέλειωσε το σχολείο και ξεκίνησε τις σπουδές της στα Οικονομικά.
Τότε στην ηλικία των 18 τη βρήκε κάποιος κυνηγός ταλέντων της Benetton και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από τις αφίσσες της Benetton. Οι επιτυχημένες καμπάνιες της Benetton και η ομοιότητά της με τη Ναόμι Κάμπελ της άνοιξαν το δρόμο για τα ντεφιλέ των μεγάλων ιταλικών οίκων Versace, Armani, Dolce & Gabbana.
Και όπως σχεδόν κάθε πετυχημένο μοντέλο στην Ιταλία, ακολούθησε καριέρα σε ριάλιτι και εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης και με συμμετοχές της σε κινηματογραφικές ταινίες.

                    Σε δημοπρασία... η Μαντόνα

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία (με διαστάσεις 21.5 ίντσες επί 19 ίντσες) του φαινομένου της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας - που λέγεται Μαντόνα - βγαίνει σε δημοπρασία από τον Οίκο Bonhams στις 8 Μαΐου και αναμένεται να φέρει το λιγότερο 6.000 ευρώ.
Φωτογράφος είναι ο Στίβεν Μίσελ (Steven Meisel), που έχει επιμεληθεί και το ανατρεπτικό για την εποχή του βιβλίο SEX, πίσω στο 1992.
Η εκπρόσωπος του Οίκου Τζούντιθ Γιούρικ (Judith Eurich) σχολίασε:
«Πρόκειται για μια εκπληκτική πόζα σε όμορφους τόνους του γκρι. Δεν είναι απλώς μαύρη και άσπρη είναι γκρι και ασημί. Η Μαντόνα πόζαρε τότε για μεγάλο αριθμό φωτογράφων, τη δεκαετία του '90 όταν ήταν στα 30 της. Με αυτό το εκπληκτικό κορμί... φαίνεται εξαιρετικά υγιής και φαντάζομαι το τσιγάρο είναι ψεύτικο... μόνο για να δώσει σέξι ατμόσφαιρα στη φωτογραφία. Θα πρέπει να υπάρχουν υπερ-θαυμαστές και θιασώτες της Μαντόνα εκεί έξω που θα τρελαίνονταν να την αποκτήσουν.»

                    Λετίτσια, πρώην του Ρονάλντο

Η Λετίτσια Φιλίππι ξεκίνησε την καριέρα της το 1994 λαμβάνοντας την τρίτη θέση στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Italia.
Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές της Ιταλικής τηλεόρασης έχει κάνει εξώφυλλα σε περιοδικά και έγινε ιδιαίτερα γνωστή την εποχή του δεμσού της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΠΗΓΗ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...