Ταξιδέψτε στο Παρίσι, την πόλη του φωτός για 3 ημέρες από 199€ μόνο!

Το Παρίσι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους διεθνείς προορισμούς για αμέτρητους λόγους.  Για την θέα από τον μοναδικής αρχιτεκτονικής Πύργο του Άιφελ και από το Sacré Coeur που αποκαλύπτουν μεμιάς εκατοντάδες επιβλητικά αξιοθέατα και φαντάζουν σαν μια πτήση πάνω από την πόλη...
Για την μποέμ αίσθηση όπου η αισθητική και η κομψότητα είναι αυτονόητες, αυτοσκοποί και πράξη. Γιατί αιώνες αστικής ζωής έχουν διαμορφώσει αυτή τη διεθνή μεγαλόπολη διατηρώντας την αρμονία της. Γιατί είναι ιδανικά ρομαντική. Για τους θησαυρούς κουλτούρας, κρυμμένους και μη, αδράξτε τώρα την μοναδική ευκαιρία να την γνωρίσετε μόνο από 199€!

Κορυφαία Αξιοθέατα στο Παρίσι:

  • Κρουαζιέρα με μπατώ μους στον Σηκουάνα
  • Το Μουσείο Ορσαί - φιλοξενεί συλλογές έργων τέχνης καλλιτεχνών όπως Ροντέν, Ρενουάρ, Γκογκέν, Ντεγκάς, Ντελακρουά, Μονέ.
  • Η θέα από τον πύργο του Άιφελ
  • Το Λούβρο - μοναδικά εκθέματα και φυσικά την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Τζοκόντα
  • Οι πολυτελείς Βερσαλλίες
  • Η Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame) - Επιβλητική και αξιοθαύμαστη
  • Το μαγικό για μικρούς και μεγάλους θεματικό Πάρκο της Ντίσνευλάντ
  • Τα πασίγνωστα μπιστρό και καμπαρέ του Παρισιού

Πτήσεις: Air France
Αναχωρήσεις: Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 01/05 - 30/06
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

*Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων καθώς και κράτηση
σε εναλλακτικές ημερομηνίες βάσει διαθεσιμότητας εισιτηρίων και δωματίων.
*Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις και έκδοση ΜΟΝΟ ως τη Δευτέρα 30 Απριλίου!
*Η προσφορά ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας συγκεκριμένου αεροπορικού ναύλου


contact

  • Προτεινόμενες Δραστηριότητες

Τι πιο ρομαντικό από μια βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους και μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα;

Δείτε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό και φυσικά τον πύργο του Άιφελ.

Επισκεφτείτε τα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919, κάντε μια βόλτα στους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες.

Θαυμάστε το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Δείτε τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα με τους πίνακες όπου βρίσκεται και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα.

Τα βράδια κάντε μια βόλτα μέχρι τον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κέρ και τους υπαίθριους ζωγράφους ή περπατήστε την περίφημη Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα ή διασκεδάστε σε ένα από τα πασίγνωστα καμπαρέ του Παρισιού (LIDO, MOULIN ROUGE, BELLE EPOQUE, κ.λ.π)
  • Αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης με Air France
  • 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Φόροι αεροδρομίων
Ο καιρός στο Παρίσι: Ήπιο κλίμα, συχνές βροχές, ψυχροί και χιονισμένοι χειμώνες, θερμό καλοκαίρι. Μέσες τιμές θερμοκρασιών: 2°C τον Ιανουάριο και 19°C τον Ιούλιο.
Η Γαλλία εντός της Συνθήκης Σέγκεν και Ε.Ε. και δεν είναι απαραίτητο το διαβατήριο παρά μόνο η ταυτότητά μας.
Η Γαλλία δεν χρήζει ιδιαίτερης πρόληψης (π.χ. εμβόλια), ωστόσο προβλέψτε να φέρετε μαζί σας ρουχισμό ανάλογο της εποχής του χρόνου και ομπρέλα. Βγάλτε φωτοτυπία του διαβατηρίου και σημειώστε τον αριθμό των ταξιδιωτικών επιταγών και της πιστωτικής σας κάρτας. Προσοχή στις μεταφορές σας με το μετρό, καθώς αποτελεί  σύνηθες τόπο ληστειών.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...