Στην κορυφή της Ευρώπης ο Διομήδης

Ο Διομήδης έφτασε τελικά στην κορυφή της Ευρώπης και κατέκτησε το Τσάλεντζ Καπ. Η ομάδα χαντ μπολ από το Αργος, ναι μεν ηττήθηκε στην Ελβετία από την Βάκερ Τουν με 22-20, αλλά με δεδομένη τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 26-23, κατέκτησε το τρόπαιο...


Γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν το χάντμπολ είχε ανάλογη διάκριση. Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια τα έδωσαν όλα το απόγευμα της Δευτέρας, αγωνίστηκαν με πάθος και τα κατάφεραν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματςήταν ο Χάρης Μάλλιος, ο οποίος σημείωσε 9 γκολ.Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη, η Τουν άγγιξε τη διαφορά των τριών γκολ που τόσο ήθελε, αλλά οι παίκτες του Διομήδη στο φινάλε δικαίωθηκαν για τη μεγάλη προσπάθειά τους.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μάλλιος 9, Ουρόσεβιτς 1, Μεγαλοοικονόμου 4, Πριόβολος 1, Σαμαράς 1, Τάσκοβιτς 3, Μαραγκός 1.

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-5, 10-9, 14-13, 17-16, 22-20.



Δημητρούλιας: Τα θαύματα δεν γίνονται τυχαία
Η επιτυχία του Διομήδη Αργους να στεφθεί Κυπελλούχος Ευρώπης κατακτώντας το Τσάλεντζ Καπ μόνο τυχαία δεν ήταν κατά τον προπονητή του, Δημήτρη Δημητρούλια. «Είμαι πολύ υπερήφανος γι΄ αυτούς τους παίκτες που συνεργάστηκα. Κατέθεσαν μυαλό, σώμα και πρώτιστα ψυχή για να καταφέρουμε το ακατόρθωτο», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά τον επαναληπτικό με τη Βάκερ Τουν. «Το άθλημά μας μετά από 35 χρόνια ευτύχησε να πανηγυρίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο από μία παρέα, που σε μία τόσο μεγάλη σεζόν άντεξε όχι μόνο στην πίεση των αγώνων, αλλά και στις προπονήσεις υψηλής έντασης. Αυτό σήμαινε ότι όλοι βλέπαμε πολύ μακριά και η αγάπη μας για το άθλημα μας ώθησε στο να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Τα θαύματα δεν γίνονται τυχαία, η πίστη μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτά».

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή
Εν τω μεταξύ, μετά την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, συνεχάρη τηλεφωνικώς το δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο, για τη μεγαλύτερη διεθνή επιτυχία που κατέγραψε το ελληνικό χάντμπολ μέχρι σήμερα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...