Έκλεισαν λόγω του φονικού εγκέλαδου τα εργοστάσια της Ferrari & της Ducati

Λίγες ημέρες μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στις 20 Μαΐου, νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 29/5 στη βόρεια Ιταλία, με 17 νεκρούς μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ...

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος δεν ξεπερνούσε τα 9,6 χλμ.
«Κόκκινος» συναγερμός στη Red Bull για Webber - Vettel!
Η δόνηση σημειώθηκε στις 9.00 τοπική ώρα (10.00 ώρα Ελλάδας), το επίκεντρό ήταν και πάλι λίγο έξω από την Μπολόνια- 30 χλμ έξω από την Μodena- και έγινε αισθητή σε Bologna, Μilano και Τorino.
Ακολούθησαν ισχυροί μετασεισμοί μεγέθους 4,7 Ρίχτερ και 4,2 Ρίχτερ στις 10.27 (ώρα Ιταλίας) και 10.40 αντίστοιχα.
Τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς, ενώ έχουν αναφερθεί καταρρεύσεις κτιρίων σε πολλές από τις περιοχές που είχαν ήδη πληγεί από τον σεισμό της 20ης Μαΐου ο οποίος στέρησε την ζωή σε συνολικά 7 ανθρώπους. Η εκκλησία του Σαν Τζιάκομο στη Mirandola, κατεστράφη πλήρως.
Η Ferrari αποφάσισε να αναστείλει για σήμερα τη λειτουργία των εγκαταστάσεων στο Maranello, ενώ κάτι ανάλογο έπραξε και η Ducati, στη Bologna.
«Mετά το σεισμό, κάθε διαδικασία διακόπτεται για σήμερα. Όλοι οι εργάτες και οι υπάλληλοι θα βρίσκονται δίπλα στις οικογένειές τους», αναφέρει η ανακοίνωση της Scuderia.
«Η Ducati σήμερα έκλεισε λόγω του σεισμού. Οι άνθρωποι είναι 'ok' ελέγχουμε τις εγκαταστάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση της μπολονέζικης φίρμας στο twitter και προσθέτει: «Είμαστε κοντά σε όλες τις οικογένειες και τους ανθρώπους που κατοικούν κοντά γι' αυτές τις δύσκολες στιγμές».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...