Κόπηκαν Κονέ-Τζιόλης από την αποστολή της εθνικής

Οι Παναγιώτης Κονέ και Αλέξανδρος Τζιόλης είναι οι δύο παίχτες που κόπηκαν από την προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το EURO 2012. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκοψε τον Κονέ..
για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο πρόσφατο φιλικό της εθνικής με την Σλοβενία, ενώ έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του Τζιόλη.
Η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στη πρεμιέρα της διοργάνωσης (8 Ιουνίου) την διοργανώτρια Πολωνία, στις 12 Ιουνίου θα παίξει με την Τσεχία και στις 16 του ίδιο μήνα θα αντιμετωπίσει την Ρωσία στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων.
Αναλυτικά, οι 23 παίχτες του Σάντος:
Tερματοφύλακες: Τζόρβας (Παλέρμο), Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Σηφάκης (Άρης)
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος(Βέρντερ Βρέμης), Αβράαμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (Μονακό)
Μέσοι: Μάκος (ΑΕΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν)
Επιθετικοί: Νίνης (Παναθηναϊκός), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός), Σαμαράς (Σέλτικ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Σάμσουνσπορ), Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Μήτρογλου (Ατρόμητος)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...