SKAG Pole Position Trophy Series, Ασπρόπυργος

Η δεύτερη εκδήλωση SKAG Pole Position Trophy Series 2012 πέρασε στην ιστορία με 32 οδηγούς πραγματικά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό εντός, αλλά & εκτός πίστας & να προσφέρουν ανεπανάληπτο θέαμα στους αρκετούς θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η εκδήλωση που πλέον γίνεται θεσμός. είχε σκοπό πέρα από τη διάκριση των γρηγορότερων οδηγών, την προσωπική βελτίωση ατομικά του κάθε οδηγού που σε μία αντικειμενικά σφιχτή & πολύ τεχνική πίστα έδωσαν δυνατές μάχες με τα χρονόμετρα & τις περισσότερες τις κέρδισαν...


Skag pole02Οι οδηγοί εντός της πίστας ήταν άψογοι, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, που οφείλουν να σέβονται τη συγκεκριμένη εκδήλωση & τους υπόλοιπους οδηγούς. Οι χρόνοι που καταγράφηκαν εκπληκτικοί, με αποκορύφωμα την απίστευτη μάχη του Καλέση Φίλιππου με το 41.481 & του Κοκκινίδη Γιώργου με το 41.515 που μέχρι τον τελευταίο γύρο πάλευαν με τα χιλιοστά με τελικό νικητή τον Φίλιππο. Δεν μπορούμε βέβαια να προσπεράσουμε το εκπληκτικό 41.956 με DD2 από τον Αλέξανδρο Κινδήρογλου, το 41.858 του, κατά τα άλλα ομαδάρχη της CRG Hellas Μπαιρακτάρη Αντώνη ο οποίος κυριολεκτικά τα έδωσε όλα & το 41.893 του μικρού Ψαλτάκη Μάρκου που μπήκε & αυτός στο πάνθεον των οδηγών των 41sec. Πρωταγωνιστές όμως ήταν όλοι με Ζερβό Δημήτρη στα 42.564, Κοντό Σταύρο στα 42.698 & Θεοδώρου Σάββα στα 42.769 στη δικιά τους μάχη όπως βέβαια και των υπολοίπων professionals της κατηγορίας που έδωσαν εξαιρετικό θέαμα στον κόσμο που παρακολουθούσε.

Skag pole03Στην κατηγορία Clubsport με τους αμιγώς χομπίστες οδηγούς, απλά να εκτοξεύουν τις προσωπικές επιδόσεις ,ο εξαιρετικός Μπούκαλης Άκης με το 42.822 ήταν ο ταχύτερος με εξατάχυτο, ο Σωφρονίου Δημήτρης νικητής στην KF με 44.108 & ο μικρός Παυλίδης Βαγγέλης, παιδί της Ακαδημίας kart, νικητής στα αυτόματα 125cc με χρόνο 44.066. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε βέβαια και την παρουσία του κ. Ντόντη Σπύρου, ετών 52 παρακαλώ, που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Τέλος οι μικροί μας πιτσιρικάδες της κατηγορίας Mini ήταν όλοι φανταστικοί με πολύ δυνατούς χρόνους οι έμπειροι  αλλά & με τους νέους οδηγούς να προσπαθούν και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σπάζοντας αλλεπάλληλα τα προσωπικά τους όρια. Μικρέ Δημήτρη, DJ, Χρηστάκη, Νάσο, Θάνο και Θάνο & Κωνσταντίνε συνεχίστε την προσπάθεια & ποτέ να μη ξεχνάτε ότι όλα τα παιδάκια είστε ΜΙΑ Ομάδα! Το επόμενο ραντεβού έρχεται σύντομα!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...