Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Θα τιμωρηθείτε αν δεν ψηφίσετε σωστά λέει ο Σόιμπλε

Μια απίστευτου θράσους της και εντελώς... γοτθική παρέμβαση στις εκλογές διέπραξε ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας..
Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Αν οι Έλληνες στις εκλογές της Κυριακής εκλέξουν μια πλειοψηφία η οποία δεν δέχεται τις δεσμεύσεις, η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες», είπε κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Κολονία,..
στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλαίας. «Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εθελοντική», πρόσθεσε και τόνισε ότι επί της ουσίας οι εκλογές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γαλλία δεν θα επηρεάσουν την γερμανική οικονομική πολιτική.
Ο Γερμανός υπουργός διέταξε και την επόμενη ελληνική κυβέρνηση ότι «πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της χώρας» και επισήμανε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα διογκούμενο τμήμα ακραίων κομμάτων, τα οποία δεν θέλουν να αποδεχτούν αυτές τις υποχρεώσεις. «Και η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει το πρόγραμμα λιτότητας και μεταρρυθμίσεων. Έτσι έγινε και στις αλλαγές των κυβερνήσεων στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία», δήλωσε.
....XESTHKAME.......
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...