Ράλι Ακρόπολις: Δύσκολο το Σάββατο

Η τρίτη και τελευταία ημέρα των αναγνωρίσεων διεξήχθη σήμερα, με τα κορυφαία πληρώματα του WRC να πραγματοποιούν αναγνωρίσεις στην εναρκτήρια Ειδική Διαδρομή του αγώνα (Κινέττα) καθώς και στις 4 Ειδικές Διαδρομές (Κλένια-Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι, Ζήρεια).
 Οι περισσότεροι οδηγοί στάθηκαν στο βαθμό σκληρότητας των Ειδικών Διαδρομών, ενώ παράλληλα θεωρούν πως το Σάββατο είναι η πιο δύσκολη ημέρα του Ράλι Ακρόπολις...


1 LOEB Sébastien - ELENA Daniel CITROEN DS3 WRC
«Μια ή δυο Ειδικές Διαδρομές είναι πολύ σκληρές. Υπάρχουν μεγάλα αυλάκια σε αυτές και μπορούν να εμφανιστούν στην επιφάνεια μεγάλες πέτρες. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ζήρεια) είναι πολύ γρήγορη και δεν είναι τόσο κακή για τα αυτοκίνητα. Η ΕΔ11 είναι πραγματικά κακή».
2 HIRVONEN Mikko – LEHTINEN Jarmo CITROEN DS3 WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι πολύ σκληρές, αφού έχουν πολλά βράχια. Θεωρώ πως το Σάββατο θα είναι πολύ δύσκολη ημέρα».
3 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι αρκετά σκληρές. Είναι δύσκολες και έχοντας αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να σκεφτούμε το αυτοκίνητο. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ζήρεια) είναι πολύ πολύ δύσκολη».
4 SOLBERG Petter - PATTERSON Chris FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι πολύ σκληρές. Αυτές είναι Ειδικές Διαδρομές τυπικού Ακρόπολις, όπως παλιά».
5 TANAK Ott - SIKK Kuldar FORD Fiesta RS WRC
«Το Σάββατο θα είναι από ότι φαίνεται, η πιο δύσκολη ημέρα. Θα είναι πολύ σκληρή για το αυτοκίνητο. Η Ζήρεια είναι πολύ γρήγορη, μια αρκετά ωραία Ειδική Διαδρομή».
6 NOVIKOV Evgeny - GIRAUDET Denis FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές που κάναμε σήμερα ήταν πολύ καλές, ως συνήθως. Η νέα (Ζήρεια) είναι αρκετά γρήγορη, δεν είναι κακή διαδρομή».
7 AL ATTIYAH Nasser – BERNACCHINI Giovanni CITROEN DS3 WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι πολύ σκληρές και θα είναι πολύ δύσκολες. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ζήρεια) και η Κινέττα είναι ωραίες».
8 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas CITROEN DS3 WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές του Σαββάτου είναι αρκετά καλές. Είναι λίγο πιο σκληρές από αυτές της Παρασκευής. Νομίζω πως το Σάββατο θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα του αγώνα για αυτοκίνητα και οδηγούς».
9 OLIVEIRA Daniel Rolim - MAGALHAES Carlos FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές είναι πολύ σκληρές και δύσκολες. Η Κινέττα έχει άσφαλτο στη μέση, η οποία είναι παλιά και αυτό το στοιχείο την κάνει ιδιαίτερα τεχνική».
10 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas FORD Fiesta RS WRC
«Δεν ήταν μια καλή ημέρα για εμάς. Οι Ειδικές Διαδρομές δεν ήταν καλές. Ο αγώνας θα αποτελέσει σίγουρα φονέα αυτοκινήτων. Εμείς ήδη «φονεύσαμε» δυο αυτοκίνητα στις αναγνωρίσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ κακές».
12 ARAUJO Armindo - RAMALHO Miguel MINI John Cooper Works WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές είχαν πολλές πέτρες και είναι πολύ σκληρές. Θα είναι δύσκολες. Η νέα Ειδική Διαδρομή είναι επίσης σκληρή».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...