Η Ντόρα Μπακογιάννη στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ

Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Σύμπραξης Νέας Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Συμμαχίας, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ και την Έλλη Στάη...

Η κ. Μπακογιάννη σχολιάζοντας την απόφασή της να ενταχτεί εκ νέου στη ΝΔ, τόνισε ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη τόσο για την ίδια όσο και τον κ. Σαμαρά.. Την πήραμε μετά από ώριμη σκέψη σημείωσε, εξηγώντας ότι οι συνθήκες επιβάλουν τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης που θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, ενώ θα κάνει και τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις για την αλλαγή όρων του μνημονίου, ώστε να βγει η χώρα από την κρίση.
Τόνισε ότι και προεκλογικά είχε ταχθεί υπέρ των συνεργασιών και σημείωσε ότι για να επέλθει η συμφωνία τόσο η ίδια όσο και ο κ. Σαμαράς παραμερίζοντας τις παλιές διαφορές, δεσμεύτηκαν πάνω σε συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας, που βασίζεται στους όρους, ότι η Ελλάδα θέλει μια κυβέρνηση ισχυρή και αξιόπιστη που θα κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και θα προχωρήσει τις διαθρωτικές αλλαγές.
Η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι με τις δηλώσεις του για τον κ. Ολάντ έκανε ζημιά στην Ελλάδα, και κάνοντας λόγο για γκάφα λόγω απειρίας αλλά και αλαζονείας.
Ο τόπος χρειάζεται σταθερή και αξιόπιστη κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να καλύψει αυτές τις προϋποθέσεις τόνισε και απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι η ίδια δεν θα έδινε ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση που θα συγκροτούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πεπεισμένη ότι θα την οδηγούσε τη χώρα έξω από το ευρώ και θα κατέστρεφε το μέλλον των επόμενων γενιών.
Η κ. Μπακογιάννη τέλος τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, γιατί θέλουν η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...