Η Ελένη άφησε τον Ματέο για χάρη... της Νατάσας!

Το ότι θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και θα αφιέρωνε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στην καλή της φίλη και κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελένη Μενεγάκη το είχε υποσχεθεί από την εκπομπή της, Ετσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια έκανε πράξη την υπόσχεσή της και ανέβηκε στη συμπρωτεύουσα...

Μακριά από τα παιδιά της και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, η Ελένη ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να περάσει όμορφες στιγμές με την καλή της φίλη, Νατάσα. Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο αδερφός της τραγουδίστριας Θαλής Θεοδωρίδης με την σύζυγο του Ρεβέκκα.

Η Ελένης φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει την κουμπάρα της μαζί με την Μαρινέλλα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται αλλά και να απολαύσει τις βόλτες της στη συμπρωτεύουσα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα φρόντισε να την περιποιηθεί δεόντως, με την Ελένη να γράφει στο Twitter της: «Λοιπόν, παιδιά, η Θεσσαλονίκη υπέροχη όπως πάντα! Ο ήλιος έλαμπε και όλος ο κόσμος ήταν παραλία! Η Νατασούλα με πήγε σ΄ένα μαγαζί με γεύσεις μμμ».


Δείτε φωτογραφίες από τα περιοδικά «ΟΚ» και «Hello»...










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...