ΗΠΑ:Πέντε νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από πυρά ενόπλου

Ένοπλος σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλον έναν, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο Σιατλ, πριν αυτοκτονήσει λίγες ώρες αργότερα μπροστά στους αστυνομικούς...

Συγκεκριμένα, τις 11:00 τοπική ώρα, ένας άντρας περίπου σαράντα ετών, το όνομα του οποίου σύμφωνα με τους Seattle Times, ήταν Ίαν Σταβίτσκι μπήκε σε καφετέρια κοντά στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ κρατώντας ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί τους θαμώνες. Δύο άντρες σκοτώθηκαν επί τόπου, μία γυναίκα και ένας άνδρας υπέκυψαν στα τραύματα τους στο νοσοκομείο, ενώ ένας άνδρας νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικοί περιγράφουν τον δράστη ως «λευκό, πολύ αδύνατο με καστανά σγουρά μαλλιά».
Λίγο μετά το πρώτο επεισόδιο, η αστυνομία κλήθηκε σε χώρο στάθμευσης κοντά στο δημαρχείο της πόλης όπου άγνωστος άντρας είχε σκοτώσει μια γυναίκα για να της κλέψει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.
Αργά το απόγευμα, άντρας που έμοιαζε με τον δράστη των δύο επιθέσεων εντοπίστηκε στο δυτικό Σιάτλ. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να παραδοθεί και εκείνος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο πέθανε.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο άντρας αυτός ευθύνεται και για τις δύο επιθέσεις. Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...