Μπόλονι: «Χτύπα ξύλο, μέχρι τώρα όλα πάνε καλά»

Με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του είναι ο Λάζλο Μπόλονι ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την άνοδο της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.
«Ξεκινήσαμε τα πλέι οφ με στόχο να μη χάσουμε κανένα παιχνίδι..

στην έδρα μας και -γιατί όχι- να τα κερδίσουμε όλα. Χτύπα ξύλο, μέχρι τώρα όλα πάνε καλά. Για μένα δεν είναι έκπληξη που παίρνουμε νίκες. Είναι όμως έκπληξη που το -4 έγινε +2 για εμάς μέσα σε τρεις αγωνιστικές. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα διότι ο Παναθηναϊκός εκτός από μεγάλος σύλλογος είναι για μένα η πιο δυνατή από τις τέσσερις ομάδες. Εχω την εντύπωση ότι είναι ένα λιοντάρι που κοιμάται κι αν ξυπνήσει, μπορεί τα πράγματα να γίνουν δύσκολα».
Σε ό,τι αφορά την κριτική του χθεσινού παιχνιδιού, ο Μπόλονι τόνισε: «Ηταν μια μάχη τακτικής ανάμεσα στις δυο ομάδες. Δεν παίξαμε συντηρητικά και ήμασταν  καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ημασταν δυνατοί, γρήγοροι και κάναμε ευκαιρίες. Στόχος μας ήταν να μπλοκάρουμε τον Παναθηναϊκό στον χώρο του κέντρου και να μην αφήσουμε τους παίκτες από τη δεύτερη γραμμή του να βγαίνουν μπροστά. Επίσης καταφέραμε νε εξουδετερώσουμε τους παίκτες  που μπορούν να φέρουν εκρηκτικότητα, ενώ ήμασταν καλύτεροι και σε φυσική κατάσταση».
Στη συνέχεια ο Ρουμάνος έστειλε… μήνυμα στο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας για τους Ελληνες του ΠΑΟΚ. «Οι Ελληνες παίκτες μας έχουν διάθεση και καλή φυσική κατάσταση και με ικανοποίησαν. Ελπίζω το ίδιο να ένιωσε και ο προπονητής της Εθνικής και να πάρει 4-5 στο Euro!», ανέφερε, ενώ στο κλείσιμο των δηλώσεών του χαρακτήρισε «ανόητα» κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δεν το ενδιαφέρουν τα πλέι οφ. «Πριν από λίγες μέρες είχα δηλώσει ότι τα πλέι οφ δεν είναι το μόνο που πρέπει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρουν. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να κερδίζω. Σε δέκα μέρες θα μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...