Ο Σμάιχελ στη θέση του Σόρενσεν στη Δανία για το EURO 2012

Ο γιος του Πίτερ Σμάιχελ Κάσπερ θα πάρει τη θέση του Τόμας Σόρενσεν κάτω από τα δοκάρια της Δανίας στο euro 2012. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της σκανδιναβικής χώρας, ο τερματοφύλακας της Στόουκ Σίτι..
θα χάσει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού στη μέση, τον οποίο υπέστη στο φιλικό του Σαββάτου με τη Βραζιλία. Τη θέση του Σόρενσεν στην αποστολή θα πάρει ο Κάσπερ Σμάιχελ, γιος του Πέτερ Σμάιχελ, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τροπαίου από την εθνική Δανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1992.
Ο προπονητής της Δανίας, Μόρτεν Όλσεν, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να πάρει έναν τραυματία τερματοφύλακα στην αποστολή για το EURO, στον Β΄ όμιλο του οποίου οι Σκανδιναβοί θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία, τη Γερμανία και την Πορτογαλία. «Είναι μία δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω και είναι ένα σοβαρό πλήγμα για μας αγωνιστικά» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο Σμάιχελ, ο οποίος δεν έχει συμμετοχές στην εθνική ανδρών, θα είναι επαρκές «μπακ απ» για τους Στέφαν Άντερσεν και Άντερς Λίντεγκααρντ: «Έχει δουλέψει πολύ σοβαρά πάνω στην εξέλιξή του ως τερματοφύλακας και τον έχουμε παρακολουθήσει στενά στη διάρκεια της σεζόν στη Λέστερ».
Oι 23 «εκλεκτοί» του Όλσεν είναι:
Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Στέφαν Άντερσεν (Εβιάν), Άντερς Λίντεγκααρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Αμυντικοί: Ντάνιελ Άγκερ (Λίβερπουλ), Σίμον Κιάερ (Ρόμα), Αντρέας Μπίελαντ (Νόρντζελαντ), Σίμον Πόουλσεν (Άλκμααρ), Ντάνιελ Βας (Εβιάν), Λαρς Γιάκομπσεν (Κοπεγχάγη), Μίκαελ Σιλμπερμπάουερ (Γιούνγκ Μπόις), Γιόρες Οκόρε (Νόρντζελαντ)
Μέσοι: Κρίστιαν Πόουλσεν (Εβιάν), Τόμας Κάλενμπεργκ (Εβιάν), Κρίστιαν Έρικσεν (Άγιαξ), Γιάκομπ Πόουλσεν (Μίντιλαντ), Λάσε Σόνε (Ναϊμέγκεν), Ντένις Ρόμενταλ (Μπρόντμπι), Γουίλιαμ Κβιστ (Στουτγκάρδη), Μίκαελ Κρον-Ντέλι (Μπρόντμπι), Νίκι Ζίμλινγκ (Μπριζ), Τομπίας Μίκελσεν (Νόρντζελαντ)
Επιθετικοί: Νίκλας Μπέντνερ (Σάντερλαντ), Νίκλας Πέντερσεν (Γκρόνινγκεν)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...